Waar kun je nog een bank vinden die leent zonder opleg?

Hallo allemaal ik weet niet als ik het hier kan vragen.. Maar waar kun je nog een bank vinden die leent zonder opleg.. Heb namelijk niet aan de kant kunnen houden & ook geen ouders of familie waar ik op kan rekenen.. Vind als je moet huren je evenveel betaald dan als je koopt dus zou echt liever kopen..!

24 antwoorden op “Waar kun je nog een bank vinden die leent zonder opleg?” 1. Ik vrees geen enkele bank.
  Een persoonlijke lening is een optie, maar die mag dan ook niet té hoog zijn, want dan krijg je geen hypothecaire lening meer.

 2. Bij de banken zal dat niet meer gaan. Je moet altijd de notariskosten, bankkosten, registratierechten zelf betalen. Daar geven ze geen lening meer voor, zelfs geen persoonlijke lening. Bij veel banken moet je ook 20% van de aankoopprijs van de woonst zelf kunnen betalen en kan je dus niet meer lenen voor 100%. Mijn vriend werkt bij de bank, dus ik haal de info niet zomaar ergens van 🙂 Ivm met sociale lening e.d heb ik geen idee.

  1. Wij hebben nochtans voor 125% kunnen lenen hoor. Aankoop woning plus onze extra kosten. Is dus zeker nog mogelijk, maar je moet heel goed zoeken! Laat je eventueel bijstaan door een kredietmakelaar.

 3. Bank zal het sowieso niet rap doen want als je nu geen geld hzbt om te sparen hoe ga je dan de extra kosten betalen zoals verzekeringen of als er wat kapot gaat?

 4. Lening voor appartement van 168 000 euro : zelf 35000 gespaart , was ongeveer het bedrag aan notariskosten , schrijfgeld enz . Zonder eigen inbreng zou ik ook niet kunnen lenen hebben of iig niet aan zo’n voorwaarden. Nu 2j geleden . Had wel niets dat ik in borg kon zetten.
  Maar ga zowiezo heel veel banken langs en ga met je beste voorwaarden die je krijgt langs concurrentie om betere te krijgen 🙂

 5. 170.000 geleend bij eerste bank gaven ze me rente van 3.88 op 20 jaar heb alles samen 14 banken gedaan en ben geeindigd op 2.06 procent op 18 jaar met eigen inbreng van 30.000

 6. Axa leent geld zonder eigen geld en je kan er tot 105% lenen. Hebben dit er 4 jaar geleden kunnen doen en dan ook de notariskosten enzo bii geleend

 7. De situatie is inderdaad enorm veranderd sinds ik 20jaar geleden een hypothecaire lening aanging.
  Toen kon je nog 100%lenen,nu is dat al lang niet meer zo.
  Bij de gewone banken moet je inderdaad 20% van de waarde van het huis in ganden hebben.sociale leningen weetvik het momenteel niet,ik had destijds een sociale lening.
  Ik zou me eerst goed infirmeren.
  U hebt gelijk dat “tegenwoordug de huurprijzen”echt vaak veel te hoog zijn,en je beter kan kopen,alleen als je nuets van eigen inbreng hebt zal het vrees ik héél moeilijk worden,tenzij u het geluk hebt een “vaste job” te hebben.

 8. Wij hebben 105% kunnen lenen bij hypotheekwinkel en dan nog het resterende bedrag voor de kosten als persoonlijke lening. Wel hoge intresten maar het persoonlijke deel is maar op 5 jaar dus best te doen.

 9. Naar immotheker gaan
  Zij gaan samen met jou na, hoeveel je kan lenen zonder dat je jaren je van alles moet ontzeggen. Jij geeft aan wat je wil opgeven, wat niet, kindjes, …

 10. Alles lenen zeer gevaarlijk ,zou het niet doen 20 ,25 jaar afbetalen zonder nog te kunnen iets opzij te kunnen zetten of eens iets te kopen is lang .

 11. Wij gaan nu verhuizen nr nieuwbouw huurhuis. 865 huur. Hebben lening laten uittellen.. ge moet sowiso 12,5% van het aankoopbedrag op u rekening hebben staan + nog 5 a 6000 hypoticaire kosten.. dan zaten wij aan 40 a 45000euro en dan was heel ons spaargeld op.. dus nu huren we en sparen we ondertussenGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *