Waar op letten bij groepsaankoop zonnepanelen?

Ik wil zonnepanelen plaatsen met de groepsaankoop van Oost-Vlaanderen. Waar moet ik allemaal op letten? heb dit al zien verschijnen maar vind het niet terug. Alvast bedank voor de info.

Meest bekeken op dit moment:

16 antwoorden op “Waar op letten bij groepsaankoop zonnepanelen?”

 1. Ik heb me ingeschreven voor 14 panelen en moet voor alles (keuring, levering en plaatsing) 3.790,56 € betalen dit voor een huis met plat dak. panelen zijn van die blauwe.Blijkbaar is een plat dak duurder dan een schuin dak op te plaatsen. Je kan je nog steeds inschrijven.

 2. Daarom mag u er niet teveel plaatsen hoe groter de omvormer hoe meer prosumententarief .
  Dit betaald u omdat u het distributie net gebruikt als een grote batterij.

 3. komt hetzelfde uit.
  Ik heb 24 panelen, maar met de helft kwamen we ook toe.
  Maar de overschot is voor de verwarming.

 4. Zou los offertes bestellen heb ook meegedaan met de groepsaankoop maar los kregen we betere prijzen, keuze was snel gemaakt

 5. Heb er ook een mail van gekregen de richtprijs was daar 3999€ voor 15 panelen ik heb al een beetje rond gehoord maar ze zeiden zelf dat dat een goede prijs was want ben ook aan het twijfelen.. 6. Wij hebben ook meegedaan en een afspraak gemaakt dus wachten ook volop af voor de exacte prijs. Vond het precies wel een mooi aanbod maar het is vooral mijn man die er hem mee bezig houdt want hij kent er toch nog net iets meer van.
  Ik heb wel begrepen dat je je verbruik dat je meer hebt niet terug kan “verkopen” dus kwijt bent. Voor de rest moet ik eens navragen aan mijn man waar hij op gaat letten…

 7. Bij de overheid kunt ge een lening aangaan aan 2% rente en sommige gemeentes komen daar tussen dat dit aan 0% is… Zeker eens opzoeken. 15 blauwe panelen was 5000€ (ongeveer) voor de zwarte was dat 5500€…. Wij kunnen in leopoldsburg aan 0% rente lenen bij de overheid. Ze hebben wel veel documenten nodig hiervoor… Belastingsbrief van 3 jaar geleden, loonbrieven van de afgelopen 3 maanden, e.d.

 8. Ook op zoek nr zonnepanelen, sommige raden me Ikea aan? Blijkbaar goede kwaliteit/prijsverhouding , iemand ervaring mee?

 9. Wij lieten ze installeren via de groepsaankoop WVL en mijn vader kan zelf niet aan de prijs die zij aanbieden, ondanks hij zelf klant is bij bepaalde groothandels als installateur. Tevreden dus!

 10. Ook een berekening gedaan, bij ons kwam er op dat we leverancier KTI WTI hebben voor onze regio, daar lees ik nu heel veel slechte commentaren over. Slechte kwaliteit, slechte service, enz… dus besluiten we maar om het niet te doen 😏

 11. Meest bekeken op dit moment:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *