Waar oud goud verkopen?

weet er iemand waar je best je goud kan laten wegen, voor een goede prijs? Ik heb nog ringen die ik niet meer aandoe en graag zou laten versmelten, waar zou ik het beste terecht kunnen om mijn oud goud te verkopen?

Meest bekeken op dit moment:

15 antwoorden op “Waar oud goud verkopen?”

  1. Bij een juwelier waar ik dit vroeg gaven ze geen geld, maar kon ik de waarde opkopen in hun winkel. Of iets nieuws laten maken van het oude goud.

  2. Bij verschillende juweliers geweest kreeg tss. 300 en 400€, in Antwerpen voor hetzelfde 800€,aan de uitgang vh centraal station.

  3. Je gaat maar de helft krijgen van de waarde die je op de dagkoersen vindt…want eigenlijk zijn dat de waarden als verhandelt en niet als ‘occasie’ verkoopt. Je kan het beter laten versmelten in iets dat je bv wel graag zou dragen, of iets voor kinderen later…zelfde met diamant, wat je zelf ooit gekocht hebt voor bv 100€ , krijg je maar max 45/50€ voor zelfs met certificaat! Velen laten hun hierin vangen, laten iets maken en ze zeggen dan ja in de winkel betaal je dit het dubbel…wees gerust het zal nooit de kwalitiet van de winkel zijn!  4. Toevallig ben ik ook bij een juwelier geweest voor het oud goud en zij zei dat je de waarde van het goud bepaald aan de hand van het karaat
    18 karaat was 21,11 euro per gram waard en 9 karaat was 10,33 euro per gram oud goud
    Zo hebben wij de prijzen doorgekregen dat je moest tellen

  5. Meest bekeken op dit moment:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *