13 antwoorden op “Wat is een goede, maar betaalbare kookpottenset?”  1. Wij hebben t&t kookpotten. De aankoop is niet goedkoop. Maar heb ze ondertussen al 20 jaar en erg zijn nog altijd in super staat. Denk levenslang garantie

  2. heb potten 18-10 van het merk VANSTAHL, hier word dagelijks gekookt en zijn al 44 jaar oud en blinken nog gelijk een spiegel.

  3. Langostina. Mijn oudste pan in inox is 28 jaar oud en is nog perfect. Mijn potten idem en zijn 20 jaar oud. Is duurder in aankoop maar gaan heel lang mee. Ik was ze ook niet met de hand af maar gaan mee in de afwasmachine.

  4. Ik heb mijn Demeyere kookpotten al van 1987 en daar mankeert nog niets aan. Ben daar héél tevreden over en kocht ze ook voor mijn dochter toen ze 21 werd. Vooral de braadpannen zijn echt goed. Ik volg nog steeds kookles en daar zei een chef dat hij er van Ikea had en daar héél tevreden over was. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Maar Demeyere vond hij toch nog beter maar het prijsverschil was daarvoor te groot.

  5. s Wanneer je “goeie” pannen wenst, ga dan voor Demeyer, Lagostina, Scanpan…Le Creuset, die dingen. Het is een investering maar ze gaan gegarandeerd levenslang mee, bodems zullen nooit kromtrekken, je hebt een goeie warmteverdeling… Onze kommen zijn na dertig jaar als nieuw en ze worden heel intensief gebruikt.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *