11 antwoorden op “Wat is een goedkoper alternatief voor vaatwastabletten?”  1. Even prijzen vergelijken, maar er wordt ook nog steeds vaatwaspoeder verkocht. Ik breng het bij de Aldi in Duitsland mee.

    Ook is het mogelijk om spoelglansmiddel te vervangen door (natuur)azijn.

  2. ik vind de tabletten van dreft zeer goed. alle andere heb ik gebannen. Heb ze geprobeerd van de Aldi, action, carrefour. Ik kijk dus altijd uit naar promoties . onlangs bij blokker 75 tabletten voor 10€.

  3. Die van de Lidl W5 zijn de beste volgens testaankoop en zijn echt wel goedkoop. Je moet wel altijd je vaatwasser volsteken dat is ook besparen. 😊

  4. Ik bestel mijn vaatwaspoeder altijd bij Mylene Home&Interieur, 13,55€ voor 2kg. 1/2 koffielepeltje is voldoende voor 1 vaatwassers. Dus met 2 kg doe ik ongeveer 1 jaar.

  5. Ik gebruik nu al maanden de tabletten van het kruidvat merk, zeer goede prijs / kwaliteit. Heb ook al de dure merken gebruikt, maar vind het uiteindelijk duur.

  6. Gewoon dreft en als ze in promo zijn genoeg kopen. Met goedkopere merken al problemen gehad met leidingen na enkele maanden.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *