7 antwoorden op “Welke anti virus is het beste voor een Mac computer?”  1. Absoluut noodzakelijk. Negeer alle comments die zeggen van niet, het is door zulke mensen dat er op globale schaal massaal bedrijven buiten spel liggen door ransomware, omdat ‘het niet nodig’ is.

  2. Om een antwoord te geven, neem een kijkje bij Kaspersky Internet Security for Mac

    Persoonlijk heb ik het niet voor McAfee en Norton, blijf ook weg van de gratis anti-virus en anti-spyware, er is een reden waarom ze gratis zijn ­čśë

  3. Ikzelf gebruikte McAfee op de Mac, jarenlang. Toen ik besefte dat ik er niks aan had, heb ik het maar verwijderd. Maar ik surf ook ‘veilig’, ik ga niet naar rare sites ofzo.

  4. Wij hebben Bitdefender en zijn er heel tevreden van. Kunt ook een pakket voor verschillende apparaten kopen, bij ons staat dit bv op 2 pc’s, tablet en 2 smartphones, maar omdat wij voor 10 apparaten hebben staat dit ook bij mijn schoonouders op de tablet pc en smartphones….. Heel tevreden van. Waar ik geen melding kreeg bij AVG en malwarebytes kreeg ik dat wel met Bitdefender

  5. Gdata internet protection. En anti virus heb je niet nodig wel eentje dat uw pc beschermd tegen hackers en virussen die aan iets aanhangen. Virus wordt uit mail gehaald door providers. Denk na voor je een gratis versie installeerd deze werken ook maar zijn nooit up to date (gewoon omdat je er niet voor betaald). Succes.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *