Welke auto kopen?

Ik sta op het punt een andere auto te kopen…maar laat dat nu iets zijn waar ik niet teveel aan uit wil geven ( aankoop, verzekering,…) welke auto is zuinig in dit alles? Iemand tips of ervaringen?

Meest bekeken op dit moment:

14 antwoorden op “Welke auto kopen?”

 1. zeer juist maar je hebt maar 2 plaatsen spijtig genoeg en anders lichte vracht met meerdere plaatsen gaje al serieus meer mogen betalen!

 2. Ik zou een kijken op autogids.be staan meestal wel goede voorstellen in en kan je vergelijken prijs kwaliteit verbruik en kosten !

 3. Dacia, kies model met 900cc benzine motor. Model kies je nr je noden. Jonge tweedehands of iets ouder in functie van je budget.

 4. Ik heb een 2dehands prius. Zuinig in verbruik (hybride) & goedkoop qua verzekering. Ook qua betrouwbaarheid, top 👌! Ik wil nooit meer iets anders 😏

 5. Vooral Japanse merken (Toyota Honda enz.) laag in onderhoud laat ik verbruik en is er iets kapot kan je het voor weinig op internet terug vinden. Plus ze wegen niet veel ondanks de grote dus daardoor is het verbruik des te minder😊
  Hide or report this 6. Ik ben ook content van m’n Dacia Sandero. Een motor van 900 (‘ding’, of ‘cc’ of ‘motorinhoud’, of misschien nog wel iets anders – sorry ik heb slecht geslapen, ik zou het begot niet weten 😅 ) waardoor de jaarlijkse wegentaks zeer laag is (ik denk 82€ per jaar) en de verzekering ook meevalt. Al heeft dat laatste natuurlijk ook te maken met je leeftijd e.d. m’n verbruik heb ik lang op 5,5 gehouden per 100km, maar de laatste tijd zit ik eerder tegen 6,6 zonder dat ik er een aanleiding voor kan vinden (geen veranderde rijgewoontes ofzo).

 7. Afhankelijk van verschillende factoren: rijd je veel (ik tss 40-45.000km/jaar), of maar weinig (amper 15.000km/jaar). Hoeveel plaatsen heb je nodig? Heb je grote koffer nodig, etc.

 8. Prijs kwaliteit zit je tegenwoordig goed bij de Koreanen. Voor mijn partner hebben we een Hyundai I10, 1200 benzine. Zeer tevreden van. Op zich vrij zuinig voor een benzine, inschrijving, taks en verzekering vallen vrij goed mee. 5 jaar garantie en 5 jaar pechbijstand inbegrepen.

 9. Meest bekeken op dit moment:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *