Welke creditcard nemen?

Om online aankopen te kunnen doen en bijvoorbeeld een vakantie te boeken wil ik graag een creditcard nemen. Welke is de goedkoopste ? Ik ben klant bij argenta maar blijkbaar stellen ze daar als voorwaarde dat je heel wat op je boekje moet hebben staan ? Ik heb ook een rekening bij ing maar dat start vanaf 25 euro per jaar ofzo, vind ik toch veel geld.

26 antwoorden op “Welke creditcard nemen?” 1. Ik heb mijn credit kaart bij argenta en ze hebben die voorwaarde laten vallen omdat we beiden steeds tijdig onze lening aflossen en kredietwaardige scores kregen. Afspraak maken in je kantoor helpt 😉

 2. Ik heb onder andere een Revolut. Die kost niks maar wordt vooral in Amerika geaccepteerd. Dit is een debetcard die je zelf moet volstorten.

 3. Online rekening AXA is ook volledig gratis, ook de kaarten en VISA. Je moet uiteraard wel een inkomen hebben. Een VISA is tenslotte een soort lening. Bedrag op spaarrekening hoeft niet.

 4. Ik heb een prepaid kaart van bpost. Ik heb met mijn vorige voorgehad dat er fraude mee gepleegd was ondanks dat ik deze enkel thuis gebruikte… . Je betaald 12 euro per jaar.

 5. Bpost prepaid. Is ma 12eur per jaar. Je moet eerste keer wel minstens 25eur opzetten en er kan jaarlijks max 8000 eur op. Je kan het voor online of niet online gebruiken^^

 6. Ik heb beobank…..was eerste jaar gratis plus een cashback van 10% by je aankopen wat ze in vermindering brengen by volgende aankoop

 7. Kheb een Mastercard van Deutsche Bank. Heeft wel lang geduurd eer het in orde was en werd pas geactiveerd na storting van €1000…

 8. Je kan een prepaid kaart nemen van bv de post en erop zetten hoeveel je wil spenderen

  Ps Mastercard kan je vaak in stukken terug betalen terwijl visa meestal in 1x van je rekening gaat na afsluiten periode
  Ik heb eentje bij record bank. Geen voorwaarden en geen kosten.

 9. Ik heb die van carrefour… je krijgt op einde van de maand een afrekening en als je die in 1 keer trg betaald geen kosten, in stukken dan wel kosten… en als je dingen koopt zelf u gewone boodschappen in carrefour krijg je veel korting…

 10. Een creditcard is een soort krediet, enige wat Argenta vraagt is € 2000 op rekening (vermits dat ook het bedrag is wat je ermee kan opnemen ….

 11. Vaak is paypal ook een optie op sites waar je niet met de gewone bankkaart kan betalen, eens je paypal aan je bankrekening gelinkt is gaat dat geld van je bankrekening af en is het dus hetzelfde als met bancontact betalenGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *