14 antwoorden op “Welke elektriciteitsleverancier nemen?” 1. Ik zou gewoon june.energy nemen… Heb het ook en ben er tevreden over. Ze schakelen automatisch zelf over naar de goedkoopste leverancier en je kan je verbruik dagelijks op internet bekijken…

 2. June berekent de goedkoopste oplossing voor je … Zowel voor elektriciteit als voor gas…

  Volledig automatisch… Je betaalt het eventuele verbruik aan hen… Zij schakelen van leverancier als er ook maar iets goedkoper is…

 3. Als je geen verbruik hebt maakt het niet uit bij welke leverancier je bent, dan betaal je enkel de kosten doorgerekend aan de staat….

 4. ecopower heeft geen vaste kosten, is een vaste prijs per kWh naargelang welke netbeheerder. Maar of dit ook opgaat in jouw geval.

 5. Ik zou persoonlijk de 30 euro duurdere optie kiezen en met een vast tarief. De kans dat stroom duurder wordt in de komende 2 jaar is heel groot en zelfs al aangekondigd. Zou gaan om een 100 euro per jaar gemiddeld dus die 30 euro duurder lijkt mij beter en zit ge voor 2 jaar safe.

 6. Ik heb dit jaar 2 MW terug op het net geduwd.
  Uiteraard ga ik dit jaar dit opvangen met elektrische verwarming maar desondanks zal ik nooit iets “verbruiken”.
  Mijn enige kost is prosumenten kost van mijn zonnepanelen, dus het enige wat eigenlijk belangrijk is, is hoe groot de korting is (krijg €90 instapkorting) en geen abbo kosten.

 7. als ge participeert bij ecopower, betaal je enkel die prosumentendiefstal en voor de rest niks. Het kost u eenmaal een inleg waar ge nog profijt uit haalt ook. Als ge geen verbruik hebt he

 8. idd ik wou het ook zeggen … vast tarief per kWh, naargelang netwerkbeheerder. Daarin zit huur, belasting en weet ik veel erin. Ideaal denk ik voor diegene die meer op het net steken dan dat m’n verbruikt.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *