12 antwoorden op “welke is de beste maar niet de duurste airfryer?”  1. Nova !heb deze drie jaar , werkt perfect en nooit een probleem , zoals rook ( ik heb nog nooit spatdeksel gebruikt ofzo )
    Niet de duurste wel een zeer goede en makkelijk in gebruik !

  2. Ik heb ene van nova ik kan er veel mee kip braden feitjes en hapjes bakken Enzo voort ik heb hem nu2 jaar hebben 80 aan betaald is zeker zijn geld waard

  3. Ik heb ook een Nova xxl ben er super tevreden van bak er niet alleen frieten in maar ook croques, omelet, vlees, vis….kan hem niet meer missen

  4. Ik heb een XXL princess, ook zeer tevreden over, je kan er bijna alles van vlees en kip in bereiden, aardappelbereidingen, snacks zoals curryworsten, calamares,..gebakken zalm ook lekker…wanneer je er vnlees in klaar maakt is de buitenkant ook gebakken en sappig vanbinnen šŸ˜‰

  5. volg. ik heb ene uit aldi gekocht en zeer tevreden van tot nu toe. ik heb er al aardappelblokjes, toast met zongedroogde tomaatjes en mozzarella, frieten, kip en groentjes in gemaakt šŸ™‚

  6. Ik heb er ene van Philips. Iets duurder (199 Euro) maar werkt perfect. Ook voor friet (zelfgesneden friet eerst weken en regelmatic opschudden).

  7. Ik heb deze van princess ,79 euro en super tevreden van .Frietjes zeer lekker ,borrelhapjes super .Ik heb grill rooster bij genomen en kommetjes voor pizza en cupcakesvormpjes .Zeer goed en 80% minder vet .Besteld via Bol.com

  8. De beste zonder twijfel de philips, is natuurlijk niet de goedkoopste.ik hebber eentje thuis en eentje aan de kust. Dochter heeft er ene en mijn beste vrienden ook. Allemaal de originele.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *