Welke mutualiteit is het beste voor mij?

Ik zou eens willen weten welke mutualiteit het beste is voor mij. Ik heb 2 kinderen van 5 en 8. In de toekomst zouden ze waarschijnlijk moeten gaan naar een orthodentist. En ik zou ook graag weten welke mutualiteit er psychologische hulp terugbetaald? Ik woon rond Gent.

Meest bekeken op dit moment:

12 antwoorden op “Welke mutualiteit is het beste voor mij?”

  1. Online kan.je een vergelijking maken om te kijken naar de wensen van uw gezin en zo zie je waar je het meeste voordeel hebt…echt een aanrader

  2. Oz, dentalia erbij nemen en voor psycholigische bijstand kan je ook een extra verzekering nemen. Dit is dezelfde verzekering als voor logopedie, wanneer je al het maximum teruggekregen hebt via de gewone verzekering.  3. Meest bekeken op dit moment:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *