Welke reisverzekering is goed?

Welke reisverzekering is goed?

Meest bekeken op dit moment:

9 antwoorden op “Welke reisverzekering is goed?”

  1. Misschien gewoon bij ziekenkas ik ben bij de voorzorg en kan via hen gewoon een formulier halen dat is een e …. weet het niet meer precies.

    En je hoef er niks voor bij te betalen

  2. ik ben zeer ontevreden over Ethias Assistanc; had hen nodig deze vakantie en hebben ons volledig in de koude laten staan. Hoewel ze gegevens van ziekenhuis hadden, moest ik zelf achter medische verslagen gaan en zelf opsturen naar een dokter vanuit Denemarken naar Frankrijk. Ik dacht dat je daar toch een verzekering voor betaalde… Heb Mutas gebeld en alles is in orde gekomen via hen. In principe als je in Europa blijft, is Mutas (via CM) in combi met Europese kaart voldoende.

  3. Hangt een beetje af van de bestemming… buiten Europa : protections, binnen Europa dekt de ziekenkas heel wat. Pb me gerust voor meer info 😉 ik werk in de reissector…

  4. Meest bekeken op dit moment:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *