16 antwoorden op “Welke waspoeder is het beste, prijs/kwaliteit…?”  1. Colruyt Everyday Color beste van de test. Handig dat dit ook net de goedkoopste is. € 0,09 / dosis terwijl merk als Dreft gauw boven de € 0,25 uitkomt in promotie.
    Voor witte was kwam Lidl Formil White er als beste uit.

  2. Ik koop altijd in reclame, colruyt vind ik daar de beste in. Bij drie pakken kopen is hetzelfde als 2 kopen en 1 gratis. kom ik een lange tijd met toe. Vloeibaar of tabs , maakt niet uit. Dixan, dreft, dash, omo, bonux, persil, allemaal zeer goede wasprodukten.

  3. Dash voor de witte was en voor de donkere was het merk van de Lidl voor de donkere as,wel beiden vloeibaar,ik was met regenwater en moet maar de helft gebruiken.

  4. Dasch, en Ariel. Je betaald inderdaad beetje meer maar je textiel is er wel goed mee en je moet minder gebruiken dus op lange termijn even duur.

  5. Wasnoten, bicarbonaat en citroenzuur of azijn. Zeepvlokken kunnen ook. Allemaal goedkopere alternatieven. Kost bijna niets

  6. Ik gebruik dash voor witte was en dreft voor donkere en gekleurde was allebei in poeder , nu en dan wissel ik af met dreft vloeibaarGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *