Wie heeft er ervaring met Biddit?

heeft er iemand van jullie al een huis gekocht via openbare aankoop en meer specifiek via Biddit? we zijn op zoek naar een huisje en meer en meer zie je dus biddit opduiken, ik weet dat het veilig is daar niet van. maar ik weet niet goed waar ik rekening mee moet houden, kosten zijn hetzelfde etc?

5 antwoorden op “Wie heeft er ervaring met Biddit?”  1. Bieden op het huis dat je wil en wie de hoogste bieder is heeft het huis de biedingen lopen bepaald aantal dagen dat is ook via notaris normaal

  2. Ik zou het aan de notaris vragen. Het is het digitale alternatief voor de de traditionele openbare verkoop. Een informatief gesprek bij de notaris is gratis.

  3. biddit is de vroegere openbare verkoop. Een woning moet altijd via een notaris verkocht worden en dat zijn vastgelegde tarieven.

  4. biddit is een platform opgezet door de notarissen zelf. was overlaatst nog op t vrt nieuws. je bod is wel bindend, als je het gekocht hebt moet je wel binnen de maand het geld kunnen overmaken, net zoals bij een openbare verkoop. dus voor je bied moet je al een overeenkomst hebben met de banken dat zij dan ook dit geld gaan lenen. Maar is een veilig platform en nog heel nieuw, dus ik denk niet dat er al vele mensen ervaringen mee hebben.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *