Wie heeft er ervaring met DKV plan AZ?

Vraagje…wie heeft er via zijn werkgever ook verzekering bij DKV plan AZ? Je kan er ook orthodontische behandelingen mee terug betaald krijgen…iemand al gebruik van gemaakt? Ik heb nu ook zelf nog dentalia maar vind het precies geldverspilling als ik het via DKV ook kan.

Meest bekeken op dit moment:

12 antwoorden op “Wie heeft er ervaring met DKV plan AZ?”

  1. Ikzelf heb deze verzekeringen (of andere tandverzekering) niet. Je zou denken dat het overbodig is om twee verzekeringen te hebben máár wat als je bv morgen je werk verliest en dus niet meer kunt genieten van de verzekering via het werk? Als ik me niet vergis kan je bij Dentalia pas na 3jaar lidmaatschap ten volle genieten van de tandverzekering. Ik vind het dus niet zo evident om hier een”goede” keuze/beslissing in te nemen. Ik zou je sowieso wel al aanraden om de twee polissen van de verzekeringen naast elkaar te leggen en grondig te vergelijken.

  2. Als je je werk verliest kan je altijd de verzekering meenemen, dan blijven de jaren die je bij je werkgever gewerkt hebt ook tellen als jaren dat je al klant bent dus betaal je ook naar de leeftijd die je toen had

  3. ik heb ook een verzekering bij dkv voor mij en mijn zoon ook voor de tanden omdat we wisten dat hij blokjes zou moeten dragen later. ik betaal maandelijks 99 euro voor ons 2. moest ik de dkv verzekering niet gehad hebben kwamen die blokjes op rond de 2000 euro, nu iets minder dan 200 euro. grtjs. en ook een wachttijd van 1j voor de tanden.

  4. Ik ben verzekerd via ethias . heb vorig jaar mijn wijsheidstanden laten trekken onder gehele narcorse . alles betaald gekregen .

  5. Opletten.Bij DKV tandverzekering gaat geen tanden terug betalen waar nu al van geweten is dat deze blokjes om kronen of implantaten moeten komen.Enkel je gezonde tanden zijn vanaf da(wachttijd)verzekerd.Het eerste jaar trek je amper iets terug,pas na 3jaar krijg je meer terug.Goed na vragen,ik maakte deze week de vergelijking en voor ons gezin(en toestand tanden.Man:kronen,ikzelf:implantaten,zoon:orthodontie)kwamen we op de tand verzekering van OZ het beste uit.

  6. heb met DKV gebeld en ze betalen orthodontie terug…je moet wel goedkeuring krijgen vd hen maar dat is bij oz ook e

  7. Pas het derde aansluitingsjaar krijg je Max1000€ terug van orthodontie.Die goedkeuring van hen is inderdaad het nazocht bij de tandarts die beschrijft welke kosten er dan nodig zijn.Die tanden met kosten zijn dan niet verzekerd!Let goed op.Enkel de gezonde tanden waar nu nog niks aan is noteert de tandarts en zijn verzekerd.Orthodontie is apart.En met een Max van terug betaling.  8. Meest bekeken op dit moment:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *