16 antwoorden op “Wie heeft goede kookpotten ,prijs/kwaliteit ?”  1. Ikea .
    verschillende prijsklasses….allemaal goede prijs/ kwaliteit zowel potten als pannen 😉 nog steeds tevreden van en niks aan te zien.worden dagelijks gebruikt

  2. Ik heb altijd pannen van Action, kosten bijna niets en als ze na een jaar of 5 niet zo mooi meer zijn haal ik gewoon nieuwe. Potten gebruik ik niet om in te koken want wil altijd iets hebben met handvatten of een steel eraan. Potten gaan bij mij alleen in de oven.

  3. Ventura Belgium, potten heb je voor het leven , redelijk wat geld in aankoop , maar wel levenslang garantie op 👍 heb dat vroeger zelf verkocht

  4. Ik heb Demeyere kookpotten al reeds 33j… Nog niks aan… Onderhouden met scheutje azijn nadat ze afgewassen zijn en nog eens spoelen.( Dit kan je trouwens met andere inox kookpotten ook… Daarom hoeven ze nog niet zo duur te zijn)

  5. Ik heb al 40 jaar de potten van Rena Ware. Levenslange garantie, behalve op de handvaten van de potten en deksels. Ze zien er nog als nieuw uit!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *