Wie heeft welke provider voor wifi internet thuis, vaste telefonie en digitale tv?

Hoi! Wie heeft welke provider voor wifi internet thuis, vaste telefonie en digitale tv?

Ik betaal €70 per maand en ik vind dat te duur, enige suggesties?

Meest bekeken op dit moment:

37 antwoorden op “Wie heeft welke provider voor wifi internet thuis, vaste telefonie en digitale tv?”

 1. Wij zijn bij scarlet. Heel tevreden van en wij betalen voor onbeperkt internet, digitale tv, vaste telefoon, gratis bellen naar gsm en gratis bellen naar Europa 45e in de maand. 2. ik ben van Telenet/mobile vikings overgestapt en betaal nu per maand -20€ minder en heb nu 2 maal onbeperkt bellen en resp 10 en 20 GB voor mij en mijn vrouw en de kids hebben elk 5u bellen en 6GB

 3. orange. digitale tv, internet en 2 gsm abbo’s met onbeperkt bellen en smsen en elk 10gb surfvolume. vr ong 100 euro. kwam vr ons het goedkoopst uit

 4. Scarlet € 39,00: Digitale tv 1 decoder inbegrepen, vaste telefoon en internet de snelheid is dezelfde als bij Proximus. Bellen na 17 uur en weekend gratis naar vaste nummers.

 5. ik telenet. bespaar liever geen 10€ in ruil voor een vriendelijke service. wordt echt wel belangrijk als je weet dat ik belgacom een proces heb moeten aandoen voor maar liefst 2400 € die ze ineens ten onrechte aanrekenden. (proces met chance dan toch gewonnen! maar NOOIT meer belgacom!!!)

 6. 30€: snelste internet, onbeperkt bellen en sms’en met gsm en vaste lijn, digitale tv, tot 5 gsm-abonnementen, 10gb in totaal en met ons 2 zitten we nog niet aan 25% van onze 10gb en we zitten beiden toch veel op gsm. En Play zit er ook in en dit kost 10€ dus normaal abbo is 120€ maar nu met korting 110€. Wigo Telenet.

 7. ik betaal voor internet, tv en vaste lijn 58,95 per maand. Ik bel gratis naar gsm en vaste lijnen na 17u en in het weekend en door de spaarpunten bel ik overdag ook gratis naar vaste lijnen. Deze punten kan je ook gebruiken voor gsm-belwaarde of om iets aan te kopen, bvb een film, een aankoopbon van een winkel. Proximus: internet start, tv, vaste lijn.

 8. Wij hebben orange en mits we arend unlimited hebben krijgen we 10€ korting op tv+internet dus ipv 49€ is t 39€ dat ik betaal en betaal nu 3,60€ meer voor alles onbeperkt van data tot bellen en sms’en tov panter limited edition 26,40 voor 10gb onbeperkt bel & sms. Best is bij een besparing adviseur gaan die met y kan vergelijken orange is wel zonder vast telefonie waardoor deze goedkoper uit komt dan met vaste lijn. Men vriend heeft men oma van Telenet naar Orange de overstap gemaakt met alles & nu tevreden en betalen minder 😉 voor 3 grote gsm abonnementen , internet everywhere 10€ ipv 15€ , tv+internet 39€ extra digibox , betalen nog geen 160-170€ Met de korting erbij nu 😉

 9. Orange, 49€ voor onbeperkt internet aan 100mbps, digitale tv en gsm betaal ik 30€ voor onbeperkt bellen en sms’en en 10gb data.

 10. Ik betaal 80€/maand bij proximus. Tv, vaste lijn, wifi, abonnement voor mijn gsm, onbeperkt bellen en sturen en 10g internet

 11. Bij orange internet en tv 39 of 49 Euros. Ik betaal 102 euros met internet,tv,2 gsm abonnement met gsm en nog onbepaalde bellen naar alle nummers vanaf 16 uur,feestdagen en weekend.

 12. Internet, digitale tv en telefonie voor € 79 bij Telenet. We hebben wel gekozen voor onbeperkt surfen omdat we Netflix gebruiken (gebruik veel GB aan data) en we zijn beiden fervente (online) gamers.
  Je kan altijd kiezen voor basis internet als je toe komt met 150GB, dan is het misschien goedkoper.

 13. Als je het goed uitrekent, zijn ze ALLEMAAL véél te duur!
  Algemeen geweten dat België 1 van de duurste landen is voor telecom, energie, enz…
  Kampioen in taksen en belastingen!
  Voor enkel internet (basic), tv en gsm (geen vaste lijn) betaal ik bijna 60 euro… en dan heb ik nog soc.tar. (korting van 8,40 euro) op internet…

 14. Scarlet 39 per maand. En blij met het internet dat eindelijk ook op mijn terras werkt. Dat was zo niet bij telenet en niet bij proximus.

 15. Wij betalen een 100€ bij proximus. Hebben digitale tv, internet, gsm, vaste telefoon, netflix en de all in kids. Bij telenet zaten we aan 75€ voor digitale tv met de play more, en internet waarvan we geen ontvangst hadden in de slaapkamers.

 16. Meest bekeken op dit moment:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *