19 antwoorden op “Wie koopt waar lenzenvloeistof?”  1. Lensonline.be en via newfarma mijn ogen zijn toch iets waar ik nie om het even welke produchten voor zou gebruiken en vraag raad aan een oogarts wat voor jou het beste producht is

  2. Ik bestel altijd via optieker, oogarts of apotheek. Ik heb 1 keer die van kruidvat geprobeerd (omdat ik ook op de prijs wou letten), maar had heel vaak jeukende en ontstoken ogen. Toen ik terug overschakelde naar wat ik gewoon was, waren ook de klachten weg. Nu dus steeds via optieker, ook al is die iets duurder 😉

  3. Ik kocht ze altijd bij mijn oogarts maar sinds enkele jaren heb ik exact dezelfde lenzenvloeistof gevonden bij een online apotheekwebsite en bestel ze sindsdien daar… en redelijk wat goedkoper dan bij de oogarts 😅

  4. Ik draag al 30 jaar lenzen. Als tiener kocht ik ze (+ product) bij optieker. Daarna zo’n 10-15 jaar lenzen uit Kruidvat en laatste jaren koop ik alles online bij Lensplaza: hydrogel lenzen en Optifree Pure Moist lenzenvloeistof. Heel tevreden van.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *