Wie van jullie gebruikt Bolero?

Wie van jullie gebruikt Bolero?
Wie van jullie gebruikt Binck?
..en waarom? 🤷🏻‍♂️

11 antwoorden op “Wie van jullie gebruikt Bolero?”

  1. Ik beide
    Reden:BB is goedkoop en er is een zeer goede platform aanwezig.
    Bolero is Heeeeeel goed wat informatie betreft!

  2. Ikzelf Bolero, is gebruiksvriendelijk en redelijk wat info op te vinden maar, kosten ad hogere kant. Gebruik soms De Giro om aankoopkost te drukken (bij kleinere orders).

  3. MeXeM. Zeer uitgebreid platform in combinatie met zeer lage aantrekkelijke tarieven. Tevens voor inwoners van Belgie zeer gemakkelijk omtrent beurstaks etc.

  4. Bolero, omdat ik klant ben bij kbc. De nieuwsfeed is goed, De TA van recognia die je erbij krijgt als klant, vind ik niet goed.

  5. Binck. Heel goede helpdesk. En ik hou niet altijd van het goedkoopste. Dus Binck voor mij. Degelijk en goed!  6. Beiden en ben tevreden over beiden. Allebei gebruiksvriendelijk, veel nieuws, overzichtelijk; 1 bemerking: als je veel dividenden ontvangt vanuit het buitenland betaal je daarop 2% bij bolero. bij bnck weet ik het niet want daar heb ik enkel Belgische aandelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *