39 antwoorden op “Zijn de elektrische fietsen van de Aldi aan te raden ?”  1. Dag marijke, mag ik vragen over welke fiets dat je tevreden bent, aub? Ben op zoek naar ene voor mijn moeder. Alvast bedankt. Mvg

 1. Andere oplossing die ikzelf gedaan heb, als je reeds een goeie gewone fiets
  hebt is deze (laten )ombouwen naar electrische fiets, ik heb het zelf gedaan, niet zo heel moeilijk, minder dan 1000 euro kostte het en ik heb een batterij die je zelden op electrische fietsen ziet van minder dan 3000 euro.
  Google eens Turbobike en je vindt meer info. Een degelijk fiets is natuurlijk wel een noodzaak

 2. Heb hem en reparatie dienst kunt ge via mail krijgen hoor! Dit jaar fiets in garantie op onderhoud gedaan en doet het nog goed! Heb hem vorig jaar op 10 mei gekocht x

  1. ik vind nergens geen mailadres van de onderhoudsdienst voor electrische fiets uit de aldi. Wie kan mij helpen ?

  1. Beste
   Nu zaterdag terug aanbod electr.plooifiets Aldi
   Waar zijn de servicepunten voor herstelling bij Aldi. Ik vind die nergens terug.
   Dank voor reactie
   Madeleine

   1. Ik heb ook dezelfde vraag. Heb je al informatie gevonden?. 3 jaar omniumgarantie maar staat nergens contact informatie. Bedankt

  2. Hoi,
   Hoeveel km kan je met een volle batterij doen?
   En hoe zit het met de garantie? De fabriek waar ze die maken is falliet.
   Mvg

 3. Ik heb vorig jaar een fiets van Aldi gekocht en trok op niets na 2 maanden al herstel dienst moeten laten komen

 4. Iemand die ik ken heeft eentje gekocht 14 dagen geleden. 2x erop gefietst en al moeten terug brengen. De pedalen draaiden rond maar de ketting niet.

 5. Rijd al bijna zes jaar dagelijks met één van de Aldi. Heb al twee keer een probleem gehad, maar viel nog binnen de 3j garantie. Geen cent betaald 😊 fietsenmaker doet er niet moeilijk over als ik hem binnen breng voor onderhoud

  1. ik rijd al 7 jaar met aldi electrische fiets , nu is iets aan computertje kan ik van jouw adres van de service techniek aldi krijgen , ik las dat jij tevreden was

  2. Mevrouw
   Ik kocht nu ook een electrische plooifiets in de Aldi.
   Op de documentatie vind ik niets terug over een servicepunt in de buurt. Ik lees dat hij om de 6 maand moet nagekeken worden zoniet verlies je de garantie.
   Hoe gaat dit in zijn werk? Wie bel je ?
   Zijn er verplaatsingskosten gte betalen tijdens de garantieperiode ?

 6. Ja maar als er iets aan mankeert naar een tijd ga je moeten zoeken naar iemand die het zal willen vermaken. Nie iedere dealer wil fietsen van ergens anders vermaken. Geef het maar mee he 😉

 7. ik heb eentje van Fiets NL super fijn om te fietsen, baanvast maar batterij valt na 45 km uit en dit terwijl mijn baterij nog 3 streepjes aangeeft . Service niets waard. Al 2 weken aant mailen, bellen maar ze steken het allemaal op een ander . Service is heel belangrijk. Goed opletten zou ik zeggen

 8. Koop nooit een fiets in een supermarkt. Normaal moet je een fiets inrijden zoals een auto en na een paar 100km terug naar de winkel gaan om alles eens goed na te zijn en eventueel terug vast te vijzen. Dat zie ik ze in een supermarkt nog niet doen.

 9. Een vriendin heeft daar ook een fiets (elektrische) gekocht. Zelfs al een jaar of 3 geleden en is nog steeds tevreden.

 10. ik heb ook ene van den Aldi en super tevreden!! Heb ook gezien dat dezelfde fietsen te koop waren in molecule! Dus kwa kwaliteit zou ik zeggen doe maar!

 11. Ik ben student fiets technieken en fietsen van de Aldi zijn niet per definitie slecht tis alleen er wordt geen eerste onderhoud na zes maand gebruik geven die zeker wel nodig is door dat de fiets zicht altijd wat aanpast aan de fietser en ook bij probleem is er niet altijd iemand te vinden om hem te herstellen ook vervang stukken zijn soms moeilijker te krijgen

 12. Aldi ebike met middenmotor in 2017 gekocht. Jaar later onderhoud/herstelling aan huis (=3jaar inclusief) aangevraagd en zonder problemen (gratis) een loskomende pedaal en een stroef achterwielslot vervangen. Prima fiets & service voor die prijs.

  1. Ik heb nu ruim 4 j fiets van Aldi
   een zg E-cult Duits merk.Er zit een sterke accu in 588 Wh/ 36 V. van BMZ.
   Behalve bandenvervanging en smeerbeurt etc door plaatselijke fietsenmaker nooit problemen gehad en er elke dag ook s’winters op gefietst.
   De Duitse accu werkt nog steeds zeer goed vervanging kost 850 euro maar kan nog duizenden km mee.
   Jammer dat de fabriek in Duitsland failliet is gegaan.

   1. Ik heb nu 6 jaar een fiets van Aldi
    een zg E-cult Duits merk.Er zit een sterke accu in 558 Wh/ 36 V.
    (15,5Ah / 36 Volt van BMZ. Nieuwprijs was € 1099,- en Je krijgt 3 jaar garantie aan huis.
    Behalve bandenvervanging , na 5 jaar voor de zekerheid een nieuwe ketting en smeerbeurt etc. nooit problemen gehad en er bijna elke dag ook s’winters op gefietst.
    De Duitse accu werkt nog steeds zeer goed in het begin haalde ik ruim 100 km afstand en na 6 jaar nog 60 km en dat altijd op de hoogste ondersteuning stand , vervanging kost bij een fietsenmaker 850 euro maar via internet betaal je voor een nieuwe
    gelijksoortige accu € 399.
    Jammer dat de fabriek in Duitsland failliet is gegaan

 13. Ik heb fiets van adldi na 1weel viel. Licht er af na 14dagen pedal na 22dagen fiets houder na 31dagen gedon af niet tevredenGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *