20 Antwoorden op “Aan wie de voorkeur voor nieuwe keuken?”

 1. Wij hebben juist één van dovy. Vele content van.

 2. Steven schreef:

  Geen van al die je hebt opgenoemd . Blijf gewoon weg uit deze grote keukenwinkels daar draait het niet om kwaliteit en service maar wel om de omzet . Kan niet goed zijn die massa productie . Ik zou eerder kiezen voor een echte vakman . Is misschien 2000€ duurder maar dan heb je wel kwaliteit. En wat is 2000€ op lange termijn .

 3. Al 12 jaar Dovy keuken en is nog als nieuw, wordt intensief in gekookt, ook goeie service gekregen. Zeer tevreden

 4. Melissa schreef:

  Hier tevreden van eggo. Dovy ook gedaan maar 18000€ was wat te duur voor ons kleine keukentje 😆

 5. Kenneth schreef:

  ik ga niet zeggen dat de grote ketens zoals dovy of DSM etc slechte keukens maakt. maar je moet wel weten wat je voor een dovy keuken 2 keukens kunt laten maken bij een kleinere keukenwinkel waarvan de zaakvoerder niet elk halfuur op tv te zien is.

 6. Eggo , DSM, krefel, ixina uiteindelijk allemaal eenheidsworst. . .

 7. Hier komt er nooit nog een van dovy binnen maar denk dat dat ieder zijn keuze is natuurlijk. Wij zijn er helemaal niet tevreden van … 🤷🏻‍♀️

 8. Stephanie schreef:

  wij hebben gekozen voor een zelfstandige keukenbouwer. Super tevreden van en goedkoper dan Dovy !! Interieur Clairhout uit Menen

 9. Bij DSM zet ik nooit nog een voet binnen , die wilden geen offerte maken voor dat we met hen in zee gingen . Bij Dovy ging er geen 1 verkoper ons aanspreken , laat staan ons begroeten. Uiteindelijk voor Eggo gekozen , heel tevreden over.

 10. Dominique schreef:

  Ikea! Wij hebben de keuken ook zelf geïnstalleerd en het resultaat mag er zijn! Het is wel tijdrovend maar voor de prijs en de garantie( 25 jaar ) bespaar je een hoop geld!

 11. Onze keuken komt van bij keukens Vervan. Zijn wij heel tevreden mee!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.