AG Insurance – Ervaringen, Klachten & reviews

AG Insurance is een verzekeringsmaatschappij waarbij je voor heel wat verschillende verzekeringen terechtkan. Zo biedt AG Insurance ondermeer auto, brand, ongevallen, hospitalisatie en burgerlijke aansprakelijkheidsverzekeringen aan.

Klantendienst AG Insurance contacteren: in principe kan u geen rechtstreeks contact opnemen maar enkel via uw verzekeringsmakelaar via welke u de AG insurance verzekering in kwestie bent aangegaan.


7 Antwoorden op “AG Insurance – Ervaringen, Klachten & reviews”

 1. Wij zijn langs geweest bij een onafhankelijke verzekeringsagent, en daar zou AG het beste zijn voor onze verzekeringen.
  Mijn man zijn autoverzekering zou alvast een pak goedkoper zijn (wij zijn nu bij KBC)
  Iemand ervaring met AG Insurance? Zowel positief als negatief. Zowel voor auto-, brand-, en familiale verzekering.

 2. Virginie schreef:

  Al 1x nodig gehad voor glasbreuk in de dakkoepel. Op 3 weken was het glas besteld en hersteld ( grote breuk, glas nog wel intact)
  Tweede x stormschade van maart. Door de vele aanvragen konden ze het zelf niet herstellen, maar we hebben wel een goed bedrag gekregen om het te laten herstellen.
  Met de auto ook al 2x pechverhelping moeten bellen, was ook goed

 3. Christel schreef:

  Voor auto zat ik vroeger bij Ag,twee jaar geleden overgestapt op baloise omdat ag toch wel veel duurder was in mijn geval,ik denk dat dit voor iedereen verschillend is,hospitalitatie en pensioensparen wel nog bij Ag,nu voor eerste keer nodig gehad dus zien hoe het verloopt 😉

 4. Massimo schreef:

  Wat een gesukkel om Ag Insurance te bereiken. Al een paar keer een mail gestuurd maar nog steeds (na twee maand) geen antwoord ontvangen.

 5. Lorenzo schreef:

  Ik had een hospitalisatie verzekering bij AG,
  Na een tijdje kon ik dit via mijn werk krijgen dus gebeld naar AG om te vragen wat de te doene procedure was om mijn
  Hospitalisatie verzekering stop te zetten.
  Ik moest een brief opsturen en dat ging in orde zijn, dit bleef aan slepen, het bedrag bleven ze aftrekken van mijn rekening, terug gebeld , de Dame aan telefoon zei dat de brief niet was toegekomen maar dat ze het via de telefoon ging stop zetten. Ook dit werd niet gedaan, aangetekende brief gestuurd, zelfde probleem, na anderhalf jaar is het uiteindelijk gelukt, maar al het teveel betaalde konden ze me niet terug sturen.
  Had na de eerste brief die niet bleek toegekomen te zijn ook de domiciliering stop gezet, maar dan kreeg ik brieven dat als ik niet betaalde het via een incasso bureau ging gaan enzo!
  Soit! Daar zien ze me nooit meer terug

 6. Blijf hier a.u.b. bij weg. Nog nooit van mijn leven zoon slechte verzekering meegemaakt. Betaal al 47 jaar premie voor ’n inkomstenverzekering als je ziek bent. Gelukkig nog nooit ’n cent hoeven te ontvangen van deze AG Insurance. Maar dan, op het einde van je werkzaam leven overkomst je iets. Ze sturen je vervolgens na dr. Brouwers (loopjongetje van de AG Insurance) voor ’n “zogenaamde” keuring waar van te voren al de uitkomst is bepaald. Na 8 kleine uitbetalingen gedaan te hebben stoppen ze hier vrolijk mee. Wat ’n asociale bende. Maar dit zal hun helemaal niet boeien. Zoals hun arts al zegt “het interesseert hem niet wat andere doen” ook al wordt je door 6 instantie in het gelijk gesteld.

 7. steven schreef:

  Via de website van AG insurance krijg je ongeveer 300 karakters om een klacht in te dienen en laten ze weten dat ze binnen de 4 weken antwoorden. Dat zegt genoeg over hoe ze met klachten omgaan.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.