Aion bank ervaringen?

Aion bank ervaringen? Ik kan er nog niet zo veel van terugvinden al lijken ze wel een vrij interessante spaarrekeningen te hebben. De Aion Extended en de Aion Standard

Wie heeft er al goede of slechte ervaringen met Aion bank?

1 Antwoord op “Aion bank ervaringen?” 1. Daelman Stephanie schreef:

  Beste,

  Ik ben een vertegenwoordiger van Aion bank. Mocht u met enige vragen zitten over de extra diensten die Aion biedt of wat de vele voordelen zijn of over de app, ik kan u deze allemaal verduidelijken via een telefoon gesprek of per mail. Ik ben zelf uiteraard ook klant van Aion. Dit zonder enige verplichting! U kunt gerust een mail sturen naar stephanie.daelman@aion.be of bellen naar 0486/101.311. Ik wil graag luisteren naar u en samen kijken wat Aion voor u kan betekenen.

  Hopelijk tot binnenkort,

  Met vriendelijke groeten

  Daelman Stephanie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *