6 Antwoorden op “Bespaart er iemand geld door een pelletkachel te gebruiken?”

 1. Anneke schreef:

  Zalige warmte! Er zijn zakken pellets van 14 kilo of 15 kilo. Prijs van de kachel hangt af van de te verwarmen ruimte. En van het materiaal dat gebruikt is voor bv de vuurpot. Wij zouden ze niet meer willen missen. Pellet verbruik ook afhankelijk van welke soort Pellets je gebruikt. Wij hebben onze Kachel gekocht tijdens Batibouw. Speciale voorwaarden en gratis 75 kilo pellets bij gekregen.

 2. Sinds 6 maanden verhuisd en stook nu ook met een pelletkachel en woon in een huisje. De warmte is idd zalig maar verwarmd niet het ganse huis en dat vind ik een – punt. Zo goedkoop is het dan ook weer niet. ‘k Betaal 3.45 per zak van 15kilo en met koud weer, gaat er makkelijk een zak/dag door. Reken zelf maar uit. Stof heb je er wel niet van en t ander nadeel is het gesleur. Ik doe die met een schep in een emmer en vul zo de kachel.

 3. Anneke schreef:

  Wij verwarmen de ganse beneden met onze Pelletkachel en zitten tussen de 24 a 25 gr. Bij ons zo een 3 a 4 zakken per week. 1 zak pellets van 15kg gaat volledig in de kachel. Oppervlakte beneden 70 vierkante meter ongeveer.

 4. Marcella schreef:

  ik verwarm reeds 7 winters met mijn pelletkachel, Edelkamin Marea, zéér tevreden, 100 zakken per jaar ongeveer = 350 euro . De aankoop en installatie was ongeveer 3500 euro / maar men moet altijd een installatie hebben hé voor elke soort verwarming….

 5. Brigitte schreef:

  Wij verwarmen op gas en koken op electriciteit betalen maandelijks 109 en afrekening had en krijgen 88.99 terug


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.