16 Antwoorden op “binnensirene of buitensirene, welk zou beter zijn en waarom?”

 1. Hangt er vanaf de firma die dat komt plaatsen zal het wel weten

 2. Er zijn zoveel soorten alarm , ge kunt ook op een centrale aangesloten worden en als er iets scheelt bellen die U

 3. Over het algemeen heeft een binnen sirene meer zin, mits deze genoeg herrie maakt (vraag naar een BETTY) een buiten sirene is in veel gemeentes vergunningsplichtig.

 4. Wij hebben een binnen en buiten sirene voor ons inbraak/brand alarm

 5. Onze alarmplaatser zei dat de buiten sirenes verboden worden vanaf 2020 wegens teveel lawaai (teveel decibel)

 6. je alarmplaatser moet dringend bijscholing volgen. Buitensirene is niet verplicht, tenzij bij hoge risico. En de sirene mag max 3 min loeien per alarm.

 7. Binnensirene, als je die strategisch plaatst en ze tot buiten hoorbaar is kan deze gezien worden als eveneens buitensirene. Buiten moet er wel een flitslicht geplaatst worden.

 8. Sabine schreef:

  Vraag me af wat nog het nut is van een alarm. Wie reageert er nog als ergens een alarm afgaat?

 9. als ze beneden aan de ramen of deuren prutsen wil ik dat mijn sirene mij wakker maakt…? Voor andere is het idd overbodig. Niemand reageert er nog op.

 10. Kortstondig een buitensirene heeft wel zijn nut. Echter wij hebben ook buitendetectoren,voor personen en elke detector heeft zijn eigen buzzer. Zeer afschrikkend voor de ongewilde bezoeker en vond politie top. Als deze afgaat bij,nacht buzzert deze ook onder ons bed. En terwijl een sms als we niet moesten thuis zijn. Zelfs de pakjesdragers detecteren we zo. Volgt er inbraakalarm op dit smsje weet je vanop afstand hoe laat het is. Binnen staan 3 sirenes zodat het ook nergens mogelijk is om te communiceren en deze sturen drie algemene relais zodat het ganse huis binnen en buiten plots verlicht is.

 11. altijd beide nemen en indien de mogelijkheid ook je lichen in huis schakelen op je alarm

 12. Wij hebben gekozen voor een buiten sirene. Ons code paneel maakt lawaai en bij veel lawaai buiten is er een trigger zodat onze lichten aan gaan binnen (hue) dat zal ons wel alarmeren

 13. jasmien schreef:

  Wij hebben een binnen sirene, op een buitensirene komen mijn buren niet kijken denk als hier ne zot binnen is.. en als het afgaat word zowieso de centrale verwittigd dus wij hebben een binnen staan đŸ™‚

 14. Franky schreef:

  Toch best toestellen met Incert keuringswerkzaamheden nemen. Buitensirène dient aangegeven te worden bij Politie. Binnensirène ontneemt inbrekers het gehoor. Buitensir. Mag max. 3 min. Loeien. De flitslampje gaat tot alarm wordt afgezet.

 15. Robbie schreef:

  Voor een buitensirene is een vergunning verplicht, binnensirene en buitenlamp niet dacht ik.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.