Een onderhoudscontract op een wagen. Is dit voordelig of niet?

Een onderhoudscontract op een wagen. Is dit voordelig of niet?


11 Antwoorden op “Een onderhoudscontract op een wagen. Is dit voordelig of niet?”

 1. Nathalie schreef:

  Wij hebben dat. Vind toch van wel. Geen onvoorziene hoge kosten

 2. Ik ben er mee gestopt. Als je uitrekent wat het kost op jaarbasis en dan bekijkt wat een onderhoud kost….. wat is de kans bij grote kosten bij een nieuwe wagen ? Je hebt zowiezo ook garantie

 3. Heel handig, Heb 3 keer takelwagen laten komen . 2 vervangwagens gehad +stukken +werkuren dit allemaal betaald door de garage, ik betaal 38 € per maand

 4. Al heel blij geweest dat ik dit had en mijn auto moet nog drie jaar worden. 🥴. Ik zou het meteen opnieuw doen.

 5. Hangt vooral van je km af. Hebben 1 wagen die er 40 000 per jaar doet, bij die is het voordeliger. Bij de 2de wagen die er maar 15 000 maakt is het niet intressant

 6. THierry schreef:

  Het voordeel van zo’n contract is dat je je wagen bij het minste ook binnen brengt. Al is het maar om een lampje te vervangen. Dus op termijn is het ook goed want je wagen blijft in zeer goede staat.

 7. 1 regel…..
  Gemak kost geld
  Het heeft als voordeel dat je nooit onvoorziene uitgaven hebt
  Maar op termijn komt da MEESTAL duurder uit
  De maatschappij dat da aanbied is geen liefdadigheidsinstelling en wil daar optimale winst op
  Zo simpel is het

 8. Ons garage raadde het af. Kost veel meer dan als je gewoon op onderhoud gaat. Bij ons ging het wel een nieuwe wagen en we doen minder dan 10000km per jaar.

 9. Als er veel problemen mee zijn dat ben je blij dat je dit genomen hebt, als er alleen onderhoud is moeten op gebeuren dat heb je zeker veel te veel betaald. Dit kun je natuurlijk ook over je verzekeringen zeggen. Ik heb het wel en betaal ik nu teveel, geen idee maar ik weet wel wat het m8j kost per maand en hier zal niet meerkost bijzijn en al zeker niet op een onverwacht of slecht moment. Je vraag moet je dus zelf een klein beetje bepalen waar je u zelf goed bij voelt.

 10. Danielle schreef:

  Onderhoudscontract wordt berekend op je km, zet zelf een bedrag per maand opzij bv €50 en je zal geen probleem hebben. Verlengde full garantie is zeker aan te raden, die dekken je dan bij hoge kosten.

 11. Bij ons in de garage werd dat heel veel genomen. En heel veel mensen waren ook blij dat ze het hadden. Werd meestal voor 4 a 5 jaar genomen en dan kochten ze een andere. Is bij ons ook alleen maar op nieuwe wagens.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.