8 Antwoorden op “Elektrische fiets 25km/u leasen via het werk of zelf kopen?” 1. Gunther schreef:

  Wij hebben laesing gedaan via werk, omdat we niet wisten of we die veel gingen gebruiken. Gaan wel overhouden volgend jaar

 2. Ik heb er een geleast van het werk van mijn brutoloon gaat 0.36 cent per uur eraf voor 3 jaar fiets kost 3000 euro wel verzekering en onderhoud 180 euro per jaar inbegrepen

 3. hoeveel voordeliger is dan het leasen via werk tov privé aankoop?

 4. ik spaar er een 500 euro mee uit als ik hem lease want moet na 3 jaar nog 500 betalen en dan is hij volledig van mij ik krijg wel elke maand 129 euro aan kilometervergoeding voor de fiets ik doe elke dag 15 km heen en 15 km terug

 5. Margot schreef:

  Zelf kopen, als je ermee gaat werken heb je hem in max 2jaar terug. En dan nog te zwijgen van benzinekosten uitgespaard.

 6. Zelf kopen , als je langdurig ziek wordt moet je hem bij de meeste firma’s inleveren

 7. Zeker en vast leasen via het werk. Het werkelijke bedrag dat je betaalt gaat bruto van je loon, dus netto is dat niet zo veel. De werkgever legt meestal ook nog een deel bij. Meestal bij de lease zit er ook nog een een diefstal- en bijstandsverzekering bij pech inbegrepen. Als je alles uitrekent ga je goedkoper met leasen zijn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *