3 Antwoorden op “Engie – Ervaringen, Klachten & reviews”

  1. Claude schreef:

    ik wou weten of iemand ook electriciteit heeft met een variabel tarief. Ze raden aan elk jaar te kijken en te veranderen. Ik ben bij Engie en zou naar luminus veranderen. Was echt groot verschil in prijs en kreeg grote korting. Nu belde Engie mij terug met een interressant voorstel en of ik niet bij hen wil blijven. Wat ik wou weten, loop je echt risico met variabel tarief dat als de prijzen omhoog gaan, die veel hoger komen dan bij Engie waar het een vast tarief is? Dus altijd zelfde prijs?

  2. Het meest ontroerende moment van de maand is weer aangebroken: de mail van Engie met ‘je klantenvoordelen’, terwijl ik daar al drie jaar weg ben. Het voelt elke keer weer als een valentijnskaartje van een ex die je 25 jaar geleden gedumpt hebt.

  3. Vandaag voor de derde keer reclame via email van jullie gekregen. De vorige 2 keer telkens uitgeschreven via de link, maar blijkbaar is dat bij Engie niet voldoende om uit de mailinglijst verwijderd te worden. Kun u eens checken wat is misgegaan?


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.