21 Antwoorden op “Ervaring met afwastabletten van everday?”

 1. Martine schreef:

  ik ben zéééér tzvreden van de vaatwastabletten van Aldi.

 2. Bijna zeker dat het gewoon een ‘A’merk is maar dan in een ander jasje 😉

 3. ik heb ook van everyday en ben er tevreden over

 4. Yvette schreef:

  ik koop die van dreft altijd, en koop die als die in reklame staan, gebeurd geregeld in blokker en kruidvat, maar als die van de lidl beter zijn, ga ik die binnenkort proberen

 5. Vind die van de Aldi zelfs beter dan bepaalde merkproducten.

 6. ik ga eens die van de lidl proberen, heb er al veel goeds van gehoord

 7. Katleen schreef:

  op bol.com vindt je altijd wel tabletten van merk aan -50%

 8. Op ‘voor hetzelfde geld’ kwam uit de test dat die van aldi het best waren!

 9. Persoonlijk vind ik dat je bij deze tabletten meer glansspoelmiddel moet gebruiken. Glazen werden heel snel dof, terug op duurder merk overgeschakeld

 10. Lidl geprobeerd maar toch weer overgestapt naar dreft

 11. Annick schreef:

  Ik gebruik het goedkoopste van colruyt, tabletten, spoelmiddel en zout. Mijn glazen zijn na 6 jaar nog even doorzichtig zonder ook maar een spatje flou te zien. Mijn moeder gebruikt alleen (dure) merkproducten en geen doorzichtig glas meer te vinden in de kast…

 12. Ik zie zoveel verschillende meningen en zelf ben ik niet tevreden van Aldi en gebruik ik sun vraag me af of dit miss ook van afwasmachine tot afwasmachine scheelt?!

 13. Brigitte schreef:

  die van lidl zijn het beste uitgekomen bij testaankoop, en ik ben er ook tevreden van

 14. Ik heb dreft all in one gebruikt en echt content van. Nadien die van aldi genomen en had iedere dag stukken die een tweede keer in de vaatwasmachine moesten ( na nauwkeurig afspoelenvooraleer in de machine te steken). Ik geef liever iets meer uit als keiveel water te verbruiken om het reeds af te spoelen om vervolgens meerdere keren in de machine te hoeven steken. Geen enkele buiten Dreft moet ik nog hebben.

 15. Ik gebruik sun en altijd alles is proper . Wij kopen eenmaal per jaar in NL bij dirk een grote doos met tabletten voor n gans jaar voor 25€!!!!!

 16. Ik heb jaren de goedkope tabletten altijd gebruikt (6 jaar) Van Aldi, Colruyt, enz…Was niet echt tevreden en begon me te ergeren. Heb nu enkele tabletten van mijn vriendin gebruikt DREFT alles in 1. Man wat een VERSCHIL. Ik heb ondertussen een DURE zak DREFT aangekocht met pijn in mijn hart. Maar het verschil is echt dag/nacht!!! De prijs helaas ook 🙁

 17. Die van Lidl (W5 all-in-one) kwamen als beste koop uit de testen van test aankoop. Sowieso wees die test uit dat je ook bij all-in-one tabletten het best glansspoelmiddel in je machine doet. Sinds ik dat doe, heb ik een veel properder vaat.

 18. Danielle schreef:

  Ik koop de dreft of sun als kruidvat daar een actie voor doet . Meestal een zak van 100 voor 10 euro . Ik combineer wel met vloeibaar , want van tabletten alleen gaan de rubbers van je machine stuk

 19. Annita schreef:

  Pas op met vaatwastabletten of poeder. Onze afvoer is erdoor verstopt geraakt. Blijkt niet helemaal op te lossen in de machine en koek ineen in de afvoerbuis. Dikke smeerlapperij als je dit voorhebt . Ik gebruik nog alleen vloeibaar. Ook voor da wasmachine. Heel content trouwens over merken van supermarkten zoals carrefour bvb


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.