10 Antwoorden op “Ervaring met kazou kampen van CM?”

 1. Stephanie schreef:

  Onze dochter gaat volgende week voor de 3e keer mee!

 2. Veerle schreef:

  Zoon gaat voor de 2 de keer dit jaar. Hij wordt 9 in augustus. Ik ben enthousiast. Heel andere verhalen dan bij de dochter die met bloso gaat. Veel toffer losser en meer jeugdbewegingstijl vind ik. Is eng kweet dat maar kids amuseren zich

 3. Super leuk, mijn neef en nicht zijn al heel veel mee geweest en nu is hij monitor geworden daar, ze vinden het heel tof;

 4. Veerle schreef:

  Beide kids al verschillende keren mee geweest. Steeds super enthousiast.

 5. Nathalie schreef:

  Top gewoon! Mijn dochter en zoon gaan reeds mee sinds ze zes jaar zijn. Dochter is nu 12 en is momenteel naar Spanje met Kazou. Zoon is er 10.

 6. Nadine schreef:

  Onze dochter is vorig jaar geweest. Zij spreekt er nu nog over. Een echte aanrader.

 7. kent er iemand nog een andere behalve kazou? wegens sterfgeval heb ik niet op tijd kunnen inschrijven. de meesten zijn al volzet! omgeving mol

 8. Hey
  De boekingen voor 2019 komen er bijna aan en ik kan je zeggen: als je kinderen graag mee willen gaan, gewoon doen! Ook al kennen ze niemand, geen probleem, de animatoren zorgen ervoor dat geen enkel kind uit de boot valt. Ook heimwee, bedplassen, enz is geen enkel probleem. Alle monitoren weten perfect hoe ze hiermee moeten omgaan. Je kinderen zullen er ongetwijfeld elke zomer weer de week van hun leven hebben!
  Veel succes en plezier!
  Een Kazou-monišŸ™‚

 9. Hallo,
  laat nooit je kind meegaan op kamp met kazou!
  Vorig jaar ging mijn kind mee op vakantie met kazou, de moni’s waren gemeen, onhygienish, racistisch , egoistisch, en zo voort…
  Mijn kind is joods en ze maakten er veel opmerkingen en beledigingen over, dit is niet ok!!! Mijn kind heeft amper geslapen , moni’s feestten heel de nacht door met luide muziek waardoor ze kinderen wakker hielden. Mijn dochter werd elke dag om 6u30 gewekt, ook dit is niet oke! Ik laat mijn kinderen nooit meer meegaan op kazou. Ik wou mijn kind daar komen halen want ze had mij al een bericht gestuurd over het overschrijdend gedrag van de monitoren, ik mocht zelf mijn kind niet komen halen! kazou zou deze monitoren moeten schorsen!
  Alleen maar slechte ervaringen…


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.