Ervaring met luchtreinigingsventilator van Dyson?

Heeft er iemand de luchtreinigingsventilator van Dyson? En zijn jullie er tevreden van of wat raden jullie aan? Ik zou ‘m willen aanschaffen omdat die ook goed zou koelen wat wel handig is met warm weer


6 Antwoorden op “Ervaring met luchtreinigingsventilator van Dyson?”

 1. Natascha schreef:

  Hij koelt maar niet wauw das hier lekker fris koel. En hij is vooral erg luid…. we hebben zowel de ronde als de langwerpige variant.

 2. Als je iets wilt hebben wat echt koelt kan je beter een airco aanschaffen dan. Dyson is dan ook veel te duur voor wat het werkelijk is.

 3. Charlene schreef:

  Wij hebben er zo 4( op elke slaapkamer plus living ene) ben daar super tevreden over. Wij vinden het vooral gemakkelijk dat hij lucht reinigt en ventilator in 1 is. Gezien wij allemaal hooikoorts hebben merken we toch aanzienlijk verschil.

 4. Renilda schreef:

  Wil mij er ook zo een aanschaffen vooral voor de koeling maar vermits ik nu ik wat ouder wordt opnieuw last begin te krijgen van mijn astma en allergieën zal het ook een worden met filter . Dat hij goed koelt weet ik al omdat ik al ergens geweest ben waar ze ene hebben en het is echt een verschil met of zonder . Maar zal nog wat sparen zijn eer ik er geraak . Is wel duur he . Er bestaat nu ook een variant die naast koelen, filteren nu ook kan verwarmen .

 5. Ouders hebben er 1 en heel tevreden . Je kan 1 kopen en niet tevreden Kun je hem binnen de maand terugsturen zonder verlies van prijs . Als je hem in nl koopt via internet scheelt het ong 70€ goedkoper

 6. Ik had deze gekocht omdat ik in een kleine slaapkamer sliep en s nachts wakker werd omdat ik geen ‘zuurstof’ meer had. Ik ben er wel tevreden van, wel zeer kostelijk. Koelt inderdaad niet genoeg bij dit weer, ik heb er een tweede ventilator bij staan


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.