Ervaring met schoonheidsproducten van Hema?

Ik weet niet of ik dit hier mag posten, maar zijn hier dames onder jullie die schoonheidsproducten van Hema gebruiken, zoals gezichtsgel, dag- en nachtcrème, reinigingsmelk e.d?
Zien er goedkoper uit dan bv. van Nivea, maar zijn die goed?
Idem vraag voor de produkten van het merk Kruidvat.


19 Antwoorden op “Ervaring met schoonheidsproducten van Hema?”

 1. Rebekka schreef:

  Die van kruidvat heb ik wel eens geprobeerd (voor de gevoelige huid) maar kon deze niet vedragen, evenzeer rode vlekken en jeuk. Maar weet wel dat de goedkope dagcreme van kruidvat ooit als beste uit een test van testaankoop kwam…

 2. Ik gebruik dagcrème, nachtcrème, en herstellende crème van Hema,ook regelmatig shampoo,douchegel, enz. heel tevreden van.

 3. Heel tevreden van zowel kruidvat als hema. Die voor gevoelige huid van hema ruikt super…

 4. Shampoo van huismerk kruitvat vond ik persoonlijk echt niet goed.. stug en weerbarstig haar dat niet doirkambaar was, zelfs met conditioner!

 5. Kruidvat zonneproducten zijn ooit bij test aankoop er als de beste uitgekomen. Just sayin’

 6. Delphine schreef:

  ja, so’lait heet die serie denk ik, heb dat ook al gelezen dat ze zo goed uit testen kwamen. ik koop die meestal, en liefst als ze eens in actie zijn. als het wat goedkoper is, dan smeer je denk ik ook vaker en meer. met een pokkedure creme van de apotheek ben ik zuiniger, merk ik van mezelf.

 7. Als conditioner gebruik ik die grote potten haarmasker vd action, wel aan te raden die maar kben de naam vergeten

 8. Stephanie schreef:

  Ik gebruik de reinigingsdoekjes van hema en ben verzot op hun oogpotlood (draaier) want dat “pakt” teminste bij mij

 9. de reinigingsgel van hema vind ik echt top. Al meermaals gekocht en echt tevreden van <3

 10. Jeanine schreef:

  Dagcrème van het Kruidvat kwam er als beste koop uit bij Testaankoop… ik ben er tevreden van…

 11. Dorien schreef:

  Ik gebruik alles van kruidvat eigen merk en ben hier heel tevreden over. Dagcreme, nachtcrème, scrub, reinigingslotion voor het gezicht enz enz…

 12. k gebruik de nachtcrème van Lidl. Volgens testaankoop de beste nachtcrème. De oogmake-up remover en gelaatsscrub van kruidvat. En de reinigingsmelk van hema. Van alles heel tevreden. Heb een heel gevoelige huid en gebruikte vroeger vooral clinique (duur!!! 😢) maar ik merk (tot hiertoe) geen verschil.

 13. Annette schreef:

  Ik heb n extreem gevoelige huid en vindt dit van rituals voor n gevoelige huid erg fijn. Ben erg allergisch en kruidvat en Hema geen optie

 14. Kruidvat is zeker niet slecht, maar persoonlijk vind ik de make-up van hema beter.

 15. Ik vond kruidvat echt niet goed kreeg daar mega veel onzuiverheden van. Ma kan natuurlijk ook persoonlijk zijn of aan mijn huid liggen.. ik gebruik nu altijd Diadermine en wel heel tevreden van

 16. Daniella schreef:

  Ik gebruikte vroeger Dagcreme en serum van de parfumerie en nu die van de aldi. En vind die veel bete

 17. Doreen schreef:

  Ik heb een simpele dagcreme van het kruidvat en dat is de enige waar ik goed op reageer. De duurdere met al die verschillende types gebruikt en op elke heb ik acne, zelfs diegene voor een huid met acne ..
  reinigingsmelk ook van kruidvat en ook wel tevreden mee. Ook handcreme vind ik goed terwijl die van hema ook goed waren ne keer ik die eens probeerde van een collega.
  Voor mij vind ik het kruidvat huismerk echt super. Dus ik denk wel dat goede producten zijn en nog eens proefdiervrij dus ook mooi meegenomen.
  succes 🙂

 18. Viviane schreef:

  Gebruik al jaren de dag en nachtcrème van hema super tevreden. Ook de reinigingsmiddelen doekjes dubbele olie is handig en super goed. Voor de eerste keer eens overgestapt naar het merk kruitvat en voelt ook heerlijk aan


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.