12 Antwoorden op “Ervaringen met afwasmachine van Ikea?”

 1. Tatiana schreef:

  Ja hoor, is eigenlijk wit product van AEG. Zeer tevreden, wordt hier elke dag gebruikt

 2. Ik heb vorig jaar een BEKO vaatwas van de Mediamarkt gekocht. Supertevreden van en net geen 300euro betaald ervoor.
  TIP: volgende maand is er normaal black friday dus nu zullen de prijzen al stijgen om tegen dan weer te zakken 😉

 3. Hier alles Ikea ook vaatwasser en supercontent van

 4. Wij al 2.5 jaar ikea vaatwasser al 2 maal iets aan geweest en nu maakt de pomp weeral een raar geluid is wel 5 jaar garantie op dus dat is wel een pluspunt is eigenlijk aeg zunussi elektrolux

 5. Ingrid schreef:

  In ons huurhuis was er één van Ikea en dat werkte goed. Het is natuurlijk geen Miele maar de prijs is ook een pak minder. In ons eigen huis wel een Miele gekocht.

 6. Carine schreef:

  Ik ben superfan van de ikeakeukens (nu al de vierde die ik plaats) de toestellen is toch iets minder. De dampkap ben ik in teleurgesteld en de vaatwat neemt echt zijn tijd. Maar ja idd naar de prijs gekeken

 7. ja whirlpool by Ikea, na een jaar al een probleem, bleek een fabrieksfout en werd gratis aan huis hersteld. Nu na 5 jaar al verschillende onderdelen (wieltje en bestekmandje) moeten vervangen.

 8. Ik heb net eentje van Ikea, de regora of iets in dat genre van naam. Ik was aangenaam verrast van hoe vlot het afwaste. Een ingedroogde koffietas krijgt die zonder problemen proper. Hiervoor had ik een Whirlpool en die kon dat niet

 9. Evelien schreef:

  Lagan van ikea! Voor zijn prijs top. Heb hem nu 2j en doet het nog prima. Als ik mag muggenziften… het enige nadeel geen uitstelbare start

 10. Rebekka schreef:

  Wij hebben de Lagan dus, al 5 jaar ondertussen. De goedkoopste. En al 2x keer iets aan gehad. Mijn man heeft het telkens zelf gemaakt. Voor het geld dat het kostte, kan ik eigenlijk niet klagen. En zolang ie het volhoudt, houden we deze waarschijnlijk. Maar ik vind het geen handige vaatwasser om in te laden bijvoorbeeld.
  Ik zou waarschijnlijk toch een duurder model gekozen hebben als ik nu opnieuw moest kiezen.
  Verder hebben wij ook nog een hete lucht oven, een microgolf/combi hete lucht, grote koelkast en kookplaat van ikea. Wij zijn tevreden, want voor dat geld hadden we zeker niks anders gehad.
  Oven is 1 keer binnen garantie stuk gegaan, zijn ze daags nadien komen maken. En nu na 5 jaar weer hetzelfde stuk, maar hebben het onderdeel zelf vervangen. (Mijn oven wordt wel heel erg veel gebruikt.)

 11. Prima in orde en heb me laten vertellen dat het van dezelfde makers van Elektrolux komt, vaak betaal je bij duurdere merken zoals : Miele, AEG,…ook meer voor de “naam” zelf en niet altijd direct voor de beste kwaliteit

 12. Liliane schreef:

  De onze van Ikea gaat al 10 jaar mee , draait 3x per week ….. tevreden van ..


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.