4 Antwoorden op “Ervaringen met Aldi jacuzzi?”

  1. Ik heb in de Carrefour een goede gezien een dubbele voor maar 499 € maar ik ben ook aan het kijken voor een jacuzzi maar ik las over laatst dat dit veel verbruikt en dat mensen dan ook echt een afrekening hadden door die jacuzzi en dat houd mij momenteel tegen

  2. Wij hebben er al 3 gehad op 10 jaar tijd. Telkens de pompen dat het begeven. Merk spa intex

  3. Christophe schreef:

    Heb er ook zo 1. Verwarming zet ik nooit af. Als ik Weet dat ik hem lang niet ga gebruiken. Zet ik de verwarming wel maar op 30 ipv 38. Zeker de circulatiepomp nooit afzetten. Stilstaand water zorgt voor microben. Hier staat doe normaal van half mei tot november. Wel al 1 gehad waarvan de pomp na 2j kapot was. Bij het opbergen zeker de pomp goed uitblazen. Dat er geen water blijft instaan. En vorstvrij opbergen.

  4. Claire schreef:

    Opgepast met jouw elektriekfactuur! Zijn grote verbruikers die opblaasbare..de mensen zien het mooie ervan..


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.