11 Antwoorden op “Ervaringen met Aldi luiers?”

 1. Pascale schreef:

  pampers kijken naar promotie’s en bonnen. flessen is al iets moeilijker. echt een vergelijken online ofzo

 2. Hannelore schreef:

  Pampers koop ik van het merk van de aldi, ii het enige merk hier die nooit doorloopt en waar hun poep niet geïrriteerd door is

 3. idd kruidvat ! zeer goede prijs kwaliteit verhouding ! in combinatie met wasbare luiers (tetra doeken + plastik overhoesje) voor thuis, ik had een grote emmer staan met water en zeep(waspoeder) daar konden de gebruikte wasbare luiers in als de emmer vol was, afgieten en alles in de wasmachiene.

 4. Mireille schreef:

  Ik vond die van aldi beter. Kwamen trouwens ook beter uit in vergelijkingstesten. Het proberen waard.

 5. Heb die van aldi gebruikt en van kruidvat, nooit geen problemen mee gehad, ook nachten kwamen ze mee toe

 6. Wij gebruiken al sinds de geboorte die van de Aldi. 1 keer geprobeerd met pampers van pampers en da vond ik brol. Altijd lekken en loskomen. En ze zijn dan nog mega duur. Da’s mijn mening.

 7. Carine schreef:

  altijd die van aldi gebruikt en nooit problemen mee gehad, met de pampers hadden elk van mijn kinderen steeds uitslag en ik heb er drie groot gebracht

 8. Emmely schreef:

  Hier nooit pampers gebruikt, altijd Kruidvat of Aldi veel beter dan de echte pampers

 9. Tegenwoordig zijn ze allemaal goed. Kruidvat zijn de beste koop. Maar ook Aldi. Mijn goedkoopste tip : overdag Aldi, ‘nachts Kruidvat. En ik kan het weten als directeur van 3 kinderdagverblijven ­čśë En poepje spoelen met washandje met schoon water en zorgen dat het helemaal droog is voor de luier dicht gaat. Zinkzalf (allemaal goed) enkel als er wat roodheid optreedt. Goedkoper kan niet.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.