8 Antwoorden op “Ervaringen met bestellen via grandado?”

  1. Sandra schreef:

    Duurt even lang als Ali omdat het uit uit China komt zoals nog zoveel winkels

  2. Bij mij is dat pas na 4 maand toegekomen… ik had nochtans bijbetaald voor versnelde verzending. Helaas… zo snel ging het niet…

  3. Ik had ook betaald voor een snellr verzending hierbij heb ik dan ook de klantendienst over aangesproken en binnen de week stak het in de bus…

  4. Mijn mama heeft haar artikel nooit aangekregen..

  5. Dorien schreef:

    Duurt lang maar komt goed… Ik had 2x hetzelfde gekregen en slechts 1 ontvangen, na tf contact met klantendienst (waarbij achteraf bleek dat het telefoontje meer kostte dan het item zelf en ze enkel het formulier via internet invulden dat je zelf kan doen.. ) item achteraf gekregen.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.