15 Antwoorden op “Ervaringen met bol select?”

 1. Mij spaart het heel wat uit. Buiten gratis verzending ook veel select-kortingen.

 2. Annelies schreef:

  Ik heb dat. Altijd gratis verzending ook al koop je minder dan 20 euro

 3. Ideaal, ik laat vaak ’s avonds bezorgen, kost niks

 4. Kathleen schreef:

  Wij hebben die en daardoor kunnen we nu ook producten van maar een paar euro’s bestellen omdat we toch geen verzending moeten betalen. Wij halen er zeker winst uit….anders kocht je soms tot je aan 20 euro zat, gewoon om er aan te komen. Nu koop ik enkel wat ik echt nodig heb.

 5. Ik heb select. Heel interessant met de feestdagen en anders ook. Met select heb je toch paar euro korting en geen leveringskosten onder de 20€.

 6. Aangezien ik zowa alles via Bol koop heb ik select. Heel handig, nooit verzendkosten, gratis avondlevering, gratis retouren ophalen aan de deur,.. Kan het nimeer missen

 7. Ik heb dit en al zeker 200€ uitgespaard sinds januari dit jaar.

 8. Marian schreef:

  Ik ben er ook blij mee, geen verzendkosten meer onder de 20€, en meestal dezelfde dag heb je je bestelling in huis.

 9. Is dat €9,99 per jaar? Niet duur dus. Bij Amazon kost Prime €5,99 per maand, al houdt dat ook meer in dan enkel gratis verzending (ik heb het bijvoorbeeld ook omdat je dan onbeperkte opslag van foto’s gratis krijgt).

 10. Mariska schreef:

  Wij hebben het ook. Vind het erg fijn. Gratis avond- of zondagverzending, kortingen, geen verzendkosten onder de twintig euro. Zelfs de mogelijkheid om iets nog dezelfde dag in huis te hebben. (Handig voor als je zoals ik nog wel eens verjaardagscadeaus vergeet 🙈)

 11. Lieven schreef:

  ik denk enkel interessant als je meer dan slechts een 2 of 3 keer per jaar iets bij hen koopt

 12. Ik heb select en had na 2 aankopen mijn ‘select’ bedrag er al uitgehaald 🙂 Dus zeker een aanrader! Al is het maar om eens iets kleins te kopen. Scheelt je ineens verzendkosten

 13. Claudine schreef:

  Ik heb een select deal abonnement en elke bestelling wordt gans het jaar gratis geleverd… hoe groot of klein die ook is.heel tevreden over BOL en over select deals

 14. Ik heb nog geen jaar Select en daar nu 2x gebruik van gemaakt. Beide keren werd mijn pakket niet op het afgesproken tijdstip geleverd. De fout lag uiteraard bij de bezorgdienst, maar daar heb ik geen boodschap aan: als je niet kunt waarmaken wat je belooft (bezorging dezelfde dag of avondbezorging), moet je het ook niet aanbieden!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.