8 Antwoorden op “Ervaringen met bonprix?”

 1. Tamara schreef:

  Zeer tevreden ben al jaren klant. En nooit geen problemen gehad met retour of geld terug

 2. Jessica schreef:

  Heel tevreden van best wel altijd maatje groter nemen

 3. Ik ben zeer tevreden, snelle levering, geen problemen bij retourzending. Ook voor de grotere maten hebben fijne pasvorm

 4. Meestal niet in voorraad, of ze laten je weken/maanden wachten zonder bericht. Al paar bestellingen nooit aangekomen en geen melding gekregen dat ze niet konden leveren

 5. Eveline schreef:

  Tevreden maar retour kosten teveel geld dus not

 6. Heel tevreden van. Net pas nog vanalles besteld. Kleren en lingerie. En alles was šŸ‘Œ

 7. Ik ben er ook heel tevreden van. Wel goed je maten opnemen voor de maattabel, want zij werken met Franse maten. Mooie kledij trouwens ook, ook voor grote maten vaak. En helemaal niet duur. Ik ben zelf altijd wantrouwig geweest op online kledij shoppen, maar via Bonprix heb ik nog geen spijt gehad!

 8. Ik kocht echt heeel veel daar maar sinds een paar maandjes bestel ik bij zalando en ik betaal het zelfde voor kleedjes.(dikwijls zelfs minder) en de kwaliteit is vele beter en ook makkelijker om iets terug te sturen, de retourbon zit er al bij in dus moet je niet nog iets gaan afprinten enzo . Ik koop enkel daar nog online


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.