Ervaringen met centerparcs ‘Limburgse peel’?

Iemand ervaring met centerparcs ‘Limburgse peel’? Qua accommodatie en activiteiten…de huisjes lijken een beetje verouderd op de foto’s.
En het attractiepark ’toverland’ die in de buurt ligt, is dit de moeite? Het is voor een groep van 16 mensen, 8 volw en 8 kinderen…
Aanrader of niet? Andere tips ook altijd welkom!


4 Antwoorden op “Ervaringen met centerparcs ‘Limburgse peel’?”

  1. Katrien schreef:

    Mijn ouders zijn daar vorig jaar geweest in de zomervakantie met mijn dochter van 4 en die waren daar heel tevreden over šŸ™‚ Hun vakantie voor de zomervakantie dit aar met de kleindochter is al vanaf januari terug geboekt :-)… Ben er zelf niet geweest, maar mijn dochter en ouders waren tevreden

  2. ga checken via “zoover” daar vind je commentaren van andere bezoekers.

  3. Liesbet schreef:

    Toverland vinden wij super. Onze meisjes zijn 7 en 3. De oudste kan alleen in sommige attracties. De jongste mag in bepaalde attracties nog niet in maar toch meer dan in vb Bobbejaanland ofzo. Dat hangt dus af van de leeftijd van de kinderen. Limburgse Peel hebben we bezocht, wel alleen het zwembad. Maar daar waren we snel weer weg. Wij vonden het gewoon te koud. Is ondertussen wel al een hele tijd geleden.

  4. Tamara schreef:

    Walibi Holland is ook leuk om te verblijven. Vernieuwde huisjes en er is ook een zwembad waar je tijdens je verblijf kan zwemmen.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.