28 Antwoorden op “Ervaringen met de broodbakmachine van Aldi?”

 1. Patrick schreef:

  Betaal iets meer. Maar geniet van een deftige panasonic en lekker brood. Had ook een goedkope machine en na 3 maand buitengesmeten voor een nw panasonic

 2. Idd Panasonic. Ik bak al 11 jaar brood daar in. Nooit problemen. Nooit mislukt brood. En let 4 kids hier in huis is het al bijna 3 jaar dag ik dagelijks 2 broden afbak

 3. Ik heb een ouder model. Doet al 10 jaar dienst. Zeer tevreden over

 4. Ik heb een ouder model van Aldi.
  Doet het uitstekend.

 5. Die van Aldi is goed, heb die vorig jaar gekocht

 6. Daniel schreef:

  Panasonic bakt al vijf jaar iedere dag een brood lukt altijd,

 7. Kristel schreef:

  We hebben reeds ons tweede toestel, eerste is toch wat jaren meegegaan, gaat heel goed

 8. Ik heb een ouder model jaren geleden gekocht in Aldi. Gaat al 8 jaar mee!

 9. Tamara schreef:

  Ik heb deze de vorige keer bij de actie gekocht en heel tevreden over!

 10. Hier een domo. Maar idd,mss iets meer geven voor een deftig merk …….

 11. Charlotte schreef:

  Idd panasonic en van verhoogde electriciteit toch nog nie veel gemerkt en bak alle dagen want zijn met vijf

 12. Ik ook Panasonic bak in weekeind nachttarief 2 broden snijden en per 4 sneden invriezen alle dagen lekker brood !

 13. Ingrid schreef:

  Hebben de panasonicfans kunnen vergelijken met die van de Aldi ? Wat heeft Panasonic dan meer ? Ik heb jaren geleden een aldimerk kunnen overkopen voor 20 euro en mijn brood lukt ook altijd. 200 euro of 20 euro is voor sommigen een groot verschil.

 14. Carine schreef:

  Heb jaren brood gemaakt met n goedkoop broodmachine, ik bakte het brood wel af in de oven omdat ik niet graag zo een gat in mijn brood heb, dan kan je ook pistolets bakken of 2 kleine broodjes terwijl je alles in 1 keer laat kneden in de machine. Ik zou dus zeggen, kopen in den aldi ๐Ÿ™‚

 15. Hier ook al vele jaren brood machine van de Aldi en nog steeds heel tevreden van, wordt frequent gebruikt ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

 16. Heel tevreden over had vroeger een domo en die van Aldi is beter

 17. ik ben heel tevreden van domo, panasonic heb ik ook, maar ben er niet zo tevreden van … aldi koop ik geen electrische spullen, heb รฉรฉn keer een heggeschaar gekocht die helemaal niet werkte, ik weet niet wat een gedoe om een andere te krijgen, neen liever in een winkel waar je makkelijk gebruik kan maken van je waarborg…

 18. Ik heb domo ben er super tevreden van ik zie nu de prijs niet van deze maar domo kost rond de 50 dacht ik. Heb geen miserie. Zou niet meteen voor de duurste gaan als goedkopere het ook doen en voor te beginnen..

 19. Lissey schreef:

  Tevreden van; werkt na 5 jaar nog steeds prima ๐Ÿ˜€
  Als hij zelfs al niet ouder is ๐Ÿค”

  1. Die all in mix van aldi die rijst bij mij precies niet , doe je er iets extra bij

 20. Ik zou zeggen betaal iets meer. Ik heb al verschillende merken gehad maar ik zweer nu bij mijn panasonic, ook op aanraden van een vriendin .Zij bakt al 17 jaar in een Panasonic. Die van ons is nu 3 jaar oud en Nog nooit 1 mislukt brood gehad en altijd heel lekker brood.

 21. Carine schreef:

  Heel tevreden, heb deze al zeker 5 jaar en in afslag in de Aldi gekocht voor 35 euro en doet nog steeds goed dienst.

 22. Caroline schreef:

  Wij hebben altijd Aldi gehad en heel tevreden over. Toen deze na enkele jaren kapot was een Panasonic gekocht omdat er toen geen in Aldi waren en even content van…..

 23. Wesley schreef:

  Als je een wil geef aub iets meer uit bv een van Panasonic! Ik had eentje van de Aldi na nog net geen jaar ging het al stuk en mijn moeder het haar net het zelfde wij hebben samen dan een van Panasonic gekocht wel wat duurder maar ik bak dagelijks brood en daar zijn die van de Aldi niet voor gemaakt denk ik. Ik wil mijne Panasonic niet meer kwijt.

 24. Aldi = Primo = Domo; we hebben 2 machine’s (eerste van 8 jaar oud is reserve, de 2e is ongeveer 5 jaar oud.

  Machine is zeer goed, alleen moet ik daar om de 2 jaar een andere kuip voor aanschaffen omdat de as er onderaan uitvalt.

 25. BrunoB schreef:

  quigg broodbakmachine v Aldi gekocht in 2016. Tevreden over tot vandaag, wanneer de motor of de riem de geest heeft gegeven want de schroef draait ni meer rond. Het toestel openen om te herstellen lukt me niet ๐Ÿ™

 26. ik bak ongeveer 2 broden per week en 1x een rozijnenbrood per week. Mijn machine komt van Aldi. Ik ben daar super tevreden over. Ik bak er nooit suikerbrood in, men heeft mij verteld dat het niet goed is voor de motor. Ik heb dit toestel toch zeker 8 jaar. Het is mijn 3de toestel. Ik gebruik ook de bloem van aldi , pakjes van 500 gram. Ik zie niet in waarom ik een duurder apparaat zou kopen.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.