Ervaringen met de hospitalisatieverzekering van bond moyson?

Beste mensen,
Zijn er die ervaring hebben met de hospitalisatieverzekering van bond moyson? Zowel het kliniplan als het kliniplan plus?
Is dit vergelijkbaar met een dkv verzekering? Wat raden jullie aan rekening houdend met het financiële plaatje…
Alvast bedankt.


8 Antwoorden op “Ervaringen met de hospitalisatieverzekering van bond moyson?”

  1. Ik heb onlangs kliniplan genomen ,is echt de moeite niet voor de plus hoor

  2. kliniplan is niet te vergelijken met dkv maar nog altijd beter dan geen hospitalisatieverzekering

  3. financieel in maandelijkse bijdrage is het een immens verschil, maar ik geraak niet echt uit aan de verschillen in wat ze aanbieden. Ik weet dat bij DKV alles meteen betaald wordt voor jouw met uitzondering van je jaarlijkse franchise en bij BM moet je eerst zelf betalen maar wat er voor de rest verschil is?

  4. mij rade ze kliniplan af omdat ik momenteel een betere verzekering heb, je kan het vergelijken met een auto verzekering zonder en met een kleine omnium , in prijs betaal je iets meer maar betaal je achteraf minder als je iets aan de hand hebt , het is alleen de vraag of je ze veel of weinig nodig hebt

  5. Beter een hosp verzekering nemen met een kaartje zodat factuur rechtstreeks naar verzekering gaat en jij enkel de opleg moet betalen

  6. DKV verzekering kan met niets vergeleken worden maar is inderdaad duur

  7. AG care is evengoed of zelfs beter dan dkv. En een Heeeeeel pak goedkoper. Ik was eerst bij dkv en betaalde iets van vb 35€ (het juiste bedrag weet ik niet meer) voor mij alleen. Nu betaal ik iets minder voor mij en mijn man samen bij AG care. Voor alles hetzelfde verzekerd dan bij dkv. Al een paar keer nodig gehad en nog nooit iets moeten betalen. + ook bij ziekenhuisopname recht op 20u huishoudhulp met dienstencheques. Weet wel niet of dit er standaard erin zit of niet. Zeker eens de moeite waard om eens te bekijken. AG care.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.