11 Antwoorden op “Ervaringen met EGGO keukens gezocht?”

 1. Daniella schreef:

  Al 2e keuken met eggo en super tevreden van,ook de naverkoop. 1e. 11 j en nu 3 maand

 2. Staat nu 3 jaar en al bepaalde mankementen gehad. Hadden ook niet de beste plaatser. Ik zou het niet meer opnieuw doen.

 3. Ingrid schreef:

  Correcte prijs en heel goede service. Ik ben er heel tevreden over!

 4. Heel tevreden. Staat hier al 5 jaar en niets mankementen. Aanbevolen aan anderen en die zijn ook tevreden. Zijn niet de goedkoopste, maar ook niet de duurste.

 5. Liliane schreef:

  Heb de mijne reeds 12 jaar en zou het zeker opnieuw doen , het is overal wel iets hoor

 6. Verschrikkelijk, de keukens van je leven, keukens om je leven in te korten ja, de ene miserie na de andere. Wij hebben er een en is nog niet in orde maar wel volledig betaald he, zo slim zijn ze! . was ons ook door vrienden aanbevolen. Nee, ik zou het nooit meer doen!!!

 7. Sabine schreef:

  Ik super kontent hele goede prijskwaliteit en hele goede plaatser ‘ heeft Door gewerkt tot 22 u om af te krijgen alles was dik ok en na 8mnd ganse nieuwe combioven vervangen zonder morren

 8. Dwayne schreef:

  N’a 3 jaar ben ik nog steeds tevreden over mijn keuken, plaatsing en service was goed

 9. Lisette schreef:

  Goed alles op papier laten zetten, afwerking niet gedaan bij mijn zus, moest voor worden bijbetaald. Vertrouw niet op foto’s, want ze zijn zo vaag gemaakt dat je geen poot hebt om op te staan.

 10. persoonlijk positieve ervaring. De mijne staat hier al 6 jaar mooi te wezen. Veel hangt wel af van de plaatser, Meestal zijn dit zelfstandigen. Bij mij was het een heel sympathieke mens. Advies wat ze in de winkel direct ook meegaven was om bij levering goed te controleren op eventuele schade tijdens transport. vond ik geweldig om te horen hoe ze zelf op eventuele zwakke punten wezen.

 11. Dorien schreef:

  Wij hebben sinds 8 maanden een Eggo keuken. Tevreden over het advies in de winkel (turnhout), uittekenen van de keuken en plaatsing. En na 1 maand ook nog een cadeautje van Eggo ontvangen via post šŸ™‚


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.