14 Antwoorden op “Ervaring(en) met Ethias?”

 1. Heel tevreden hebben ook een betaalbare assistentie.

 2. Louise schreef:

  Ik had autoverzekering bij ethias en ben over gegaan naar fortis en voor dezelfde prijs daar had ik auto en moto!

 3. Stephanie schreef:

  Mmm raar bij ons kon Fortis niet onder ethias

 4. Louise schreef:

  Ik heb wel brand, 2 auto 1 moto en familiale bij fortis ook een aantal spaarrekeningen en zichtrekeningen… ik heb nu iets voor en de rechtsbijstand is wel goed hoor

 5. Toen ze in mijn auto zijn gereden snel alles geregeld met ethias en heb ook al een advocaat nodig gehad en ook gewoon zonder problemen al de kosten betaald, zit bij de familiale en niets zelf moeten voorschieten. Heel tevreden van 👍

 6. Ik ben al enkele jaren bij ethias met mijn brand en familiale en pechverhelping….voor mijn auto zit ik bij corona

 7. Heb al pech gehad, ze hebben mij binnen de 15min. gedepaneerd. Super service, ik had vroeger ook mijn hospitalisatieverzekering daar en dat was ook schitterend, ben daar weg omdat mijn man nu in de bouw verzekerd is en wij dus via deze weg een hospitalisatieverzekering hebben, anders was ik daar gebleven

 8. Ik heb dankzij Ethias een rechtzaak over vervuilde diezel gewonnen tegen Esso. Auto van 5 jaar oud pertotale

 9. wij bij ethias , zeer tevreden! hagelschade op citroen van 7 jaar oud helemaal hersteld, geen franchise, geen verhoging premie,… volgens garage verklaren meeste verzekering de auto total loss in zo’n geval. prijs met mini-omnium lager dan prijs zonder omnium bij axa

 10. Gilberte schreef:

  Ik denk Argenta veel goedkoper ,je betaald ook niets voor de zichtrekening elke maand .

 11. Laat me zeggen dat de spreuk ‘veel beloven weinig geven doet menig gek in vreugde leven’ perfect op Ethias van toepassing is. Wij zijn er met onze 3 auto’s weggegaan!

 12. Anneke schreef:

  Zeer goede maatschappij je kan er altijd terecht ook tijdens het weekeinde, wij zijn zeer tevreden met de overstap en…. zeer veel geld uitgespaard met de overstap naar ethias


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.