4 Antwoorden op “Ervaringen met ‘flexinvest’ van BNP Paribas”

  1. Via flexinvest kan je in verschillende fondsen beleggen… Als hij bij z’n kantoor langsgaat kan hij vast wel achterhalen waar hij specifiek in stort! Al sluit ik me aan bij Jacky: kosten zijn hoog, inhoud van zo’n fonds omvat vast zowat alle asset classes die je kan bedenken, van rendement moet je zeker niet te veel verwachten… Anderzijds, als je er niets van kent, de tijd niet hebt om je er in te verdiepen, dan brengt het vast meer op dan 0,11% op z’n spaarrekening.

  2. Lief dat jullie zo bezorgd zijn 🙂 Ik ben echter opzoek naar een soort ‘lijst’ van welke aandelen erin zitten en welk gewicht ze elk hebben. Het gaat om het fonds:b npp quam fd high vol-classic-c-dis.

  3. Ik ben dat niet helemaal gaan uitpluizen, dat mag je zelf doen ;). Maar zoals verwacht zie ik hoge kosten en (daardoor?) een slecht rendement…


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.