21 Antwoorden op “Ervaringen met Hello Bank?”

 1. stephanie schreef:

  Zijn verschillende banken waar er geen kosten zijn. Wij zijn bij ING en die vragen ook niks.

 2. Dorien schreef:

  De online rekening dus de lion account is volledig gratis dit hebben mijn ouders, ik heb een gewone rekening bij ING en die is idd aan de dure kant….

 3. Ingrid schreef:

  Nog nooit kosten gehad bij argenta, bij ing 2rekeningen, 3 spaarboekjes. 145€kosten per jaar.

 4. Hier bijna 100 euro deze maand betaald voor jaarlijkse kosten. Ze rekenen 14,95€ per keer dat je onder 0 gaat. Wij kunnen niet onder nul enkel wanneer hun er hun eigen kosten afhalen en dan is dat soms maar 1 euro in rood en hop volgende maand 14,95 van je rekening. Ing is schandalig. Wij gaan de rekeningen daar stopzetten

 5. Hello bank geen ervaring mee… maar record bank en argenta brengen geen kosten of verborgen kosten met zich mee…

 6. Ingrid schreef:

  Ik ken deze niet, maar argenta is ook volledig zonder kosten, en hun verzekeringen ook goedkoop en uitstekende service

 7. Lindsy schreef:

  argenta kost ons wel geld, portkosten worden afgehouden, dit zelfs van mijn spaarboek! ik heb ook die van belfius, die is super! geen kosten!

 8. natalie schreef:

  hello bank gehad maar niet echt tevreden over! App werkt meer niet dan wel. Website ligt ook meer plat maar je kan wel inloggen via Fortis 😉 maar door die problemen zijn wij nu overgestapt naar AXA bank…

 9. idd die kleine banken rekenen gewoon kosten aan als ze hun bankkosten niet kunnen afpakken wanneer zij het willen, dat zijn de addertjes onder het gras, je krijgt echt nergens zomaar 50 euro gratis als je een zichtrekening opent als ze niets aan jou kunnen verdienen hoor, is logisch ook hé, een bank is geen sociale dienst.

 10. Vanessa schreef:

  Hello bank is een Fortis geloof Ik,laat je niet vangen want bv als er een domiciliëring niet vanaf kan gaan rekenen ze 4,50€ en me administratieve kosten

 11. Mn vriendin had ook HelloBank en der ging jaarlijks vaste koste af van haar 2 spaarboekjes en 3 zich rekeningen en 1 gemeenschappelijke.. Zij zit nu bij Recordbank en ze krijgt ieder jaar 1 cent of ietsje meer zo een premie van de bank op haar spaarboekjes. Ik heb dit ook dat er een cent of 1-2 bij komt! 🙂 hangt echt van alles af

 12. Bij Argenta niks van kosten. Alles kan perfect online (=milieuvriendelijk) dus portkosten moet je niet betalen.
  Heel handige app ook 😊

 13. Carine schreef:

  bij keytrade bank krijg je voor elke verrichting die je doet enkele centen, maakt al vlug maandelijks meer dan 1 euro die je krijgt ipv te moeten betalen en je doet alles online

 14. Ben bij Hello bank, zijn bij mij nog nooit kosten afgegaan. Verder ook ‘ rekening bij Argenta, ook zonder kosten. 😃

 15. Hellobank klopt. Dit is tot je 27ste. Maar je kan geen twee kaart aanvragen. Wilde hier kaart op naam vann mn vriend aanvragen van mijn rekening. Zodra ik dat doe betaal ik. Heb deze rekening al sinds mijn 14de geloof ik.

 16. Zeer tevreden van hellobank geen kosten enz de app werkt perfect ben zr al jaren bij. En is er iets met u kaart gwn naar fortis gaan

 17. ik ben bij Hello bank en tot hiertoe alleen nog maar goede ervaringen mee gehad. Ben nog geen jaar klant dus wat de eventuele effectieve kosten op jaarbasis zijn weet ik niet. Er zijn in elk geval geen kosten afgegaan per 31/12 of 01/01 zoals dat gewoonlijk wel gebeurt bij andere banken.

 18. ik heb Hello bank… nog nooit kosten gehad… ma der zijn er veel die me waarschuwen dat ik vanaf dit jaar wel kosten ga hebben, aangezien ik 26 geworden ben… mr degene die me dit zeggen zitten wel met andere bank als ik… zal dus zien op het einde van dit jaar of ze gelijk hebben of niet 🤔

 19. Dorine schreef:

  Ik ben bij Keytrade en ik VERDIEN er geld aan. Bij elke beweging op je rekening verdien je 5 cent. Zo krijg ik er maandelijks in mijn geval gemiddeld 1.5 euro erbij. Niet veel misschien, maar toch de moeite om over na te denken. En alles is er gratis. Is wel internetrekening. Ook moet je je Visakaart 12 keer per jaar gebruiken om die gratis te houden, maar hier is da geen probleem. Ik ga er mee tanken enzo.

 20. Michael schreef:

  hello bank is de gratis online rekening van bnp fortis, in de kantoren van bnp mogen ze geen uitleg hierover geven, je moet als je ooit vragen hebt een contact center bellen


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.