31 Antwoorden op “Ervaringen met hello fresh?”

 1. Stephanie schreef:

  Heb het ooit willen doen maar vind het duur . Voor 5 dagen 2 volwassen en 2 kinderen 94€ . Vind dat veel want is maar voor 1 maaltijd per dag

 2. Ik vond dat wel oke. Kheb zo een doos gratis gehad voor 4 personen. Wij zijn met 2 volwassenen en een kind en eerlijk? Voor mij waren die porties oke.. maar mijne man die zat erna in de snoepkast. Ook zit er niet super veel vlees in, voor mij genoeg maar als ge een vleeseter zijt ist echt weinig.
  Manage

 3. Sandra schreef:

  Wij probeerde het ook uit , maar vonden de porties te klein en hebben het stopgezet

 4. Carolien schreef:

  Ik ben er nu op met 2 maanden 10 euro korting.Porties te groot en de portie van vlees/vis te klein.voorlopig nadien nog geen 3 gerechten naar mijn zin gevonden voor het gezin disk blijf het maar pauzeren

 5. Carine schreef:

  Mijn man, die wat op zijn suiker moet letten, vertelde aan de dokter dat wij foodboxen hadden. De dokter zei dat dat heel goed was, omdat die de juiste portie van vlees en groentes hebben. Dus, wij blijven ze nemen.

 6. Wss zijn dat de normale porties wat een mens qua calorieën nodig heeft. Maar tegenwoordig word er niet meer zo gegeten en is het normaal dat je nog honger hebt na zo een maaltijd. Als je dat ff volhoud, word je dat gewoon

 7. Wij zijn heel tevreden! Porties zijn ruim voldoende! Vaak is er zelfs nog wat over dat ik dan ’s middags mee nr het werk neem!

 8. Katrien schreef:

  Porties vonden wij zeker groot genoeg! Goedkoop is het niet en viel af en toe tegen kwa smaak (altijd specialekes) maar wij namen af en toe een box om toch eens iets nieuw gegeten te hebben buiten onze standaard weekmenu’s 🙂 en als het drukke periode was vonden wij het ook wel praktisch. Makkelijk op te zeggen en makkelijk ook ‘uit te stellen’ weekje niet, week wel, paar weken niet, ……

 9. Is niet goedkoop maar zoals altijd zijnner genoeg mensen die hier op in gaan … het is gemak want ze moeten niet naar de winkel … je kan zelf ook 365 dagen iets anders eten hoor gezond en gevarieerd en de juiste porties … en veel goedkoper dan zo’n
  Hellofresh gedoe ! Als je zuinig wil zijn is dit echt een No go 😉

 10. Nathalie schreef:

  Mee eens. Geen enkele klacht.
  Ik was enorm fan, lekker (voor 90%), handig (geen shoppen meer na een drukke werkdag) en eenvoudige en soms verrassende recepten. MAAR de kids deden moeilijk. En ook manlief was meer fan van mijn keuken dan die van hen. En ik had altijd enorm veel over.
  Ik heb het stopgezet na ongeveer een jaar. Had 3 dagen in de week (1x vlees, 1x vis en 1x veggie).
  Ik mis het nog steeds.
  Dus zeker proberen! Echt een aanrader.

 11. neenee, stoppen niet moeilijk. Ik heb eens 1 pakket besteld en daarna niks meer. Was niet echt mijn ding, ik ben nogal eigenwijs als het op recepten aankomt.

 12. wij hebben het geprobeerd bij een promotie , maar is ons ding niet , niet meer voor herhaling vatbaar , niet echt dagelijkse keuken voor kids, zonder promotie duur , ingredienten tekort in onze box dus moesten we toch nog naar winkel 🙁

 13. Is lekker (er is altijd wel eens iets dat minder je smaak is, maar dat kan natuurlijk), gevarieerd en eens iets anders dan de meeste mensen gewoon zijn. Maar ik vond het prijs-kwaliteit wel nogal duur. Wij vonden de porties ook aan de kleine kant.
  Ook opletten als je op een promo ingaat. Lees de kleine lettertjes goed want vaak ben je verbonden aan vervolgbestellingen die automatisch geactiveerd worden!

 14. Marleen schreef:

  Mijn ervaring:weinig vlees/vis, als je een week overslaagt toch maar je rekening in het oog houden, ze wouden bij mij geld afhouden zonder levering, en van de proefpakket heb ik maar 1 betaald, de 2de nooit, ik zal nooit nog via welke vorm zoiets laten komen, zelf winkel gaan is goedkoper

 15. Geen ‘Belgische keuken’ wij moesten altijd veel weggooien en wij zijn geen kleine eters. Weinig vkees en vis. Vaak iets mis -> vis of vlees slecht een haarbal in de groenten 😱 iets wat ontbrak … je kreeg in de volgende box dan wel iets extra -> een gratis pot mosterd maar ja je kan wel naar de winkel lopen voor extra vlees/vis/groeten … levering was meestal niet in het blok dat wij aanvroegen en heel duur!… kortom voor ons alleen maar miserie. Van de fruitbox waren we wel tevreden! Maar die kon je niet apart nemen. Wij hebben alles stopgezet

 16. Ik ben fan… persoonlijk vind ik goeie porties, gevarieerd, je kunt zelf kiezen uit recepten, alles mooi per gerecht, aan huis geleverd, nooit mieten denken wat gaan we eten… je kunt makkelijk pauzeren als je even niet wil en opzeggen zou geen probleem zijn, maar daar heb ik nog geen ervaring mee 🙂

 17. Ik ben er geen fan van rare gerechten heel af en toe eens iets lekkers mijn kinderen vinden er niks aan voor vijf personen is het duur

 18. de tijd die je uitspaart in winkelen moet je dan spenderen aan bereiding en afwas… Altijd wel lekkere en verse producten maar de recepten vind ik niet door de weeks. Wij hebben het druk ’s avonds toch ik sta erop om met 4 samen te eten. Daarom eten we redelijk vroeg samen met de kindjes. Ik vond met hello-fresh toch dat ik meer tijd aan het avond eten moest spenderen. Leuk voor in het weekend, maar tijdens de week hou ik het liever op mijn eigen maaltijden die ik met ogen dicht klaar maak… Met een gewone maaltijd zet ik bv mijn aardappelen en groenten op het vuur en kon ik even een was gaan insteken. Met hello-fresh moet je veel meer bij het vuur blijven, dingen snijden, meer potten en pannen gebruiken, etc

 19. Wij hebben dit ook geprobeerd, nooit meer. Het is idd duur en speciaal eten. Beperkte porties ook. Opzeggen was geen probleem, alleen blijven ze u bestoken met aanbiedingen enzo voor een tijdje. Problemen gehad met facturen, die kwamen nooit, telkens moeten naar vragen…
  Het eten op zich is wel lekker (niet alle receptjes) maar voor ons nooit meer…

 20. Danielle schreef:

  Ik doe het meestal 1 keer per maand om eens anders te eten en ben er tevreden over . sinds kort kan je zelf je menu samenstellen en binnenkort kan je ook kiezen voor bv kids of snel en makkelijk ed .Momenteel zitten we zonder auto en dan is dit toch wel comfortabel . Als iemand wil proberen stuur maar een pb , dan krijg je korting en ik ook,hihi

 21. Ik ben niet zo tevreden over hun service: Levering die uren afwijkt, gewoon niet komen zonder verwittiging, en natuurlijk wel redelijk duur. De kinderen waren al snel de herhaling v bepaalde ingrediënten beu. Ik heb het zonder problemen kunnen stopzetten maar word nog tot vervelends toe gecontacteerd.

 22. Super leuke recepten, soms was het wel wat weinig, andere keer wat veel . Hing van de gerechten af. Was wel gemakkelijk, wij hebben het genomen na de geboorte van ons tweede kindje. Gezonde afwisseling en ik hoefde de deur niet uit 😉 WJ hadden een kortingsbon, dan viel de prijs mee. Afzeggen deed men man, was volgens hem niet moeilijk, je mag het gewoon niet vergeten.

 23. Ook enkele weken geprobeerd. Dikwijls kwamen dezelfde ingrediënten terug ( courgette, bataat enz) waar ze hier niet gek van zijn. Was eens leuk om te variëren en makkelijk als je een fulltime Job hebt plus Kids waar je taxi voor speelt. Maar de recepten waren echt te buitenlands. Dan vind je bij Ah achteraan op de groenten verpakkingen betere Receptjes. Was niet moeilijk om op te zeggen. Je krijgt een telefoontje nadien met vraag waarom en heb gezegd dat ze beter hun best moesten doen voor meer Belgische Receptjes en dat ik het dan mss terug zou overwegen.

 24. Mirella schreef:

  Ik zou eerder gaan voor een Vlaamse versie…Smartmat…betere kwaliteit wel iets duurder….je voetafdruk wordt kleiner en je zorgt voor de Belgische economie.
  Verder heb je een site “Vers van het veld” voor groenten en fruit.

 25. Het is wat duurder dan als je het zelf gaat halen. Ik kan voor ons gezin van 4 koken voor rond de 15 euro als ik het zelf ga kopen. Bij HelloFresh betaal ik 21 euro per maaltijd voor 4 (altijd met overschot van groenten maar niet van vlees). Ik vind het wel lekker, gezond en gevarieerd, altijd stipt en in orde.

 26. Ik neem het een of twee weken per maand. Ben alleenstaande en neem om de prijs te drukken voor twee personen en steek de helft in de diepvries. Porties zijn zeker voldoende. Enkel vlees en vis kleine portie. Maar de groenten compenseren het ruim. Als ik losse zaken moet gaan kopen komt het voor mij duurder uit en moet ik soms dingen weggooien. Nu komt het op 5,3€ per maaltijd op deze manier.

 27. Betrouwbaar zeker en je kan opzeggen wanneer je wil, geen problemen….niet opdringerig, heel gemakkelijk, vrij duur, wij waren na twee maanden de speciallekes kotsbeu en hadden goesting in bloemkool met worst…..

 28. Mireille schreef:

  Ik doe dat al anderhalf jaar. We zijn er heel tevreden over. Nog meer fan geworden sinds je maaltijden zelf kunt kiezen. Vis en vlees zijn voldoende. Je krijgt wat je nodig hebt volgens WGO. Het scheelt in de portemonnee in die zin dat je veel minder vaak naar de winkel moet en dus veel minder gelegenheid hebt om extra’s mee te brengen die je niet nodig hebt. Je spaart ook daardoor tijd uit. Zeker na een drukke dag is t zalig je ijskast maar op te trekken en een pakketje eruit nemen+ klaarmaken. Je kunt alles heel gemakkelijk aanpassen naar hoeveel maaltijden per week of voor hoeveel personen.

 29. ewa bochenek schreef:

  ga naar jumbo a,h j linders en koop daar dezelfde produkten aan de helft v/d prijs, produkten zijn niet slecht maar peperduur, ik zelf kocht een enkel box voor 25euro, intussen blijven ze,althans dat beweren ze ,boxen afzetten buiten aan m,n deur, en ondertussen 110,10euro aan incasso betaald, schone manier van verkoop,pure oplichting,


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.