7 Antwoorden op “Ervaringen met hoorapparaat van Hans Anders?”

 1. Wij hebben het van hans anders in nederland ,is prima en scheelde een pak geld tegen hier in belgie ,ziekenfonds van hier betaalde ook terug wij wonen in het antwerpse maar gingen naar de winkel in bergen op zoom ,op aanraden van andere personen

 2. hoe moet je dat aanpakken? moet je iets speciaals doen of meenemen?

 3. sabine schreef:

  Volgens mij is een voorschrift van de oogarts voldoen. Ik heb zo een bril met progressieve glazen in Aken gekocht . Beter koop dan hier .

 4. ik ging gisteren naar een onafhankelijke audiologe en die wist me te vertellen dat de hoorapparaten die ik , via DE VOORZORG , zogezegd als ‘ :middenklasse ‘ had aangekocht , eigenlijk onnodig , veel te duur zijn . De prijzen die zij me voorlegde zijn , in verhouding , zeer laag. Dus ik zou zeggen : ‘ probeer die van Hans Anders gewoon even uit . Met wat geluk zijn ze meer dan ok . ‘

 5. Dat van mijn man is geen midden klasse maar echt een duur en dat voor een laag bedrag in nederland ,ze doen daar eerst nog een extra test veel meer uitgebreid dan hier in belgie ,ze dringen je niets op ,en je kan het zoals hier 6 weken proberen ,niet ok geef gewoon terug .

  1. Lucienne schreef:

   Suzy ik lees dat je in Bergen op Zoom betere uitleg krijgt dan in Antwerpen, dus is het de moeite om daar info te krijgen?
   Lucienne

 6. Coby Wassink schreef:

  Ik heb 2 gehoorapparaten van Hans Anders.spijt als haren op mijn hoofd. Je kan nooit even langs gaan voor vraagje of probleem . Altijd eerst bellen met klantenservice. Dan krijg je dag en plm tijdstip dat de betreffende persoon je terug gaat bellen.als er probleem is begint het oplossen pas als je gebeld bent . Hiervoor bij audicien in het ZH of speciaal zaak. Misschien iets duurder maar altijd direct geholpen bij problemen of wat dan ook. Wip even binnen en ter plekke het meest opgelost. De persoon in kwestie reuze aardige man maar daar ga ik niet beter van horen.ik zou hier absoluut nooit meer voor kiezen. Het is geen paar schoen waar je meerdere van hebt staan. Ik zit nu echt met groot probleem.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.