5 Antwoorden op “Ervaringen met hoorapparaat van Hans Anders?”  1. Wij hebben het van hans anders in nederland ,is prima en scheelde een pak geld tegen hier in belgie ,ziekenfonds van hier betaalde ook terug wij wonen in het antwerpse maar gingen naar de winkel in bergen op zoom ,op aanraden van andere personen

  2. hoe moet je dat aanpakken? moet je iets speciaals doen of meenemen?

  3. sabine schreef:

    Volgens mij is een voorschrift van de oogarts voldoen. Ik heb zo een bril met progressieve glazen in Aken gekocht . Beter koop dan hier .

  4. ik ging gisteren naar een onafhankelijke audiologe en die wist me te vertellen dat de hoorapparaten die ik , via DE VOORZORG , zogezegd als ‘ :middenklasse ‘ had aangekocht , eigenlijk onnodig , veel te duur zijn . De prijzen die zij me voorlegde zijn , in verhouding , zeer laag. Dus ik zou zeggen : ‘ probeer die van Hans Anders gewoon even uit . Met wat geluk zijn ze meer dan ok . ‘

  5. Dat van mijn man is geen midden klasse maar echt een duur en dat voor een laag bedrag in nederland ,ze doen daar eerst nog een extra test veel meer uitgebreid dan hier in belgie ,ze dringen je niets op ,en je kan het zoals hier 6 weken proberen ,niet ok geef gewoon terug .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *