21 Antwoorden op “Ervaringen met lenzenvloeistof van action?”

 1. Nee. Wel al vele jaren die van Kruidvat. In Nederland goedkoper dan in België !

 2. Isabel schreef:

  Ik ook die van het Kruidvat en heel tevreden van.. action nog niet gekocht

 3. Steffi schreef:

  Action lenzenvloeistof is rotzooi. Ik draag al meerdan 5 jaar lenzen en ben heel enthousiast van die van de kruitvat of etos. Albert heijn en action is rotzooi.

 4. niet aan te raden best bij de opticiens gaan halen

 5. ik ga ook voor Kruidvat. Al járen. Mijn oogarts vind dat ook ok

 6. gebruik al 35 j die van het Kruidvat . Nooit problemen mee gehad. Super tevreden van.

 7. Altijd gebruik ik die en nog nooit last of probleem mee

 8. alles van lenzenvloiestof die niet door een oogarts of opticiens voorgeschreven is is rotzooi en slecht voor de ogen

 9. Ik gebruikte altijd die van Kruidvat of Hema, tot ik op een dag geen lens meer kon inhouden langer dan 2 minuten. Gedaan met lenzen sindsdien hier en sinds twee jaar ook chronisch afhankelijk van medicatie tegen glaucoom want van mijn oogzenuw schiet er zo goed als niks meer over. Mijn raad aan iedereen: bespaar niet op producten voor je ogen, je hebt maar 1 paar en voor je het weet ben je ze (bijna) kwijt.

 10. Ik haalde de mijne altijd bij de opticien. Op zekere dag zag ik alleen nog mist. Blijkbaar kon mijn hoornvlies niet meer tegen lenzen. Het ligt niet altijd aan de vloeistof…

 11. Saskia schreef:

  Mijn oogarts zegt dat dat van Kruidvat goed is voor jonge mensen. Als je wat ouder wordt, worden je ogen droger en heb je specifiekere vloeistoffen nodig

 12. Saskia schreef:

  Maw zolang het comfortabel is, geen probleem. Ik zou wel producten kopen die aan de Europese normen voldoen

 13. Ik gebruik ook die van kruidvat… heb ooit eens een duurder en zogezegd beter merk gehad en dat brandde kei hard in mijn ogen…. voor mij enkel nog die van het kruidvat dus

 14. Delphine schreef:

  mijn oogarts zegt dat het helemaal prima is dat ik al ruim 15j lenzen en producten van kruidvat gebruik. action geen ervaring mee, omdat ik zo goed ben met kruidvat en die regelmatig es in de aanbieding zijn, ben ik ook niet geneigd te veranderen

 15. Ja is prima merk geen verschil met Bausch & Lomb

 16. Tiffany schreef:

  Ook heel content van kruidvat lenzen en vloeistof, als je toevallig eens in NL komt, daar is die nog goedkoper, ik neem steeds een voorraadje😉

 17. Delphine schreef:

  ik koop mijn lenzen én product bij kruidvat, komt regelmatig es actie voorbij.
  voor wie vindt dat je zo’n dingen perse bij oogarts moet kopen…….mijn huisarts weet dat ik al ruim 15j goed ben met de lenzen en producten van kruidvat en zegt zelf : never change a winning team. zolang ik er goed mee ben, raadt hij aan zeker niet te veranderen.
  dit gezegd zijnde, er zijn inderdaad mensen die niet goed zijn met de lenzen van kruidvat, net zoals er mensen niet goed zijn met lenzen van merk x of y. is persoonlijk, heeft niet zozeer te maken met de kwaliteit maar met hoe jouw ogen iets aanvaarden.
  pluspunt van “goedkope” lenzen en producten : je bent er minder zuinig mee, in die zin dat je al sneller eens je lenzen zal vervangen en extra product zal gebruiken. met dure producten wil je wat zuinig zijn, loop je mss langer dan 1 maand met je maandlenzen (want ze kosten toch zo duur)….

 18. ik gebruik deze nu 2 jaar en echt perfect eerst veel duurdere producten gebruikt maar die van de Action geven totaal geen problemen

 19. Darius schreef:

  De vloeistof van de action zijn voor mijn ogen perfect : )


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.