6 Antwoorden op “Ervaringen met MeDirect spaarrekening?”  1. is gewone spaarrekening en met vrijstelling van 980€ intrest per persoon.
    Ge moet al serieus Wa centen opzij staan hebben om daar nog over te komen 😂

  2. Dit jaar ook deze rekening geopend, leek me idd ook zeer interessant

  3. Wel maar interessant voor geld die je toch ook een jaar kunt vastzetten, anders heb je niet veel rente. Maar mocht het nodig zijn kun je er wel aan wanneer je wil

  4. Wij hebben daar een rekening,heeft wat voeten in de aarde gehad omdat we enkel gezamenlijke rekeningen hebben maar voor de rest alles in orde!
    Je kan dagelijks zien hoeveel rente erbij komt 😁

  5. De intresten zijn interessant bij medirect maar je moet er wat voor over hebben. Het openen van een gezamenlijke rekening liep al fout. Helpdesk is alles behalve behulpzaam. Berichten in de chat worden pas na een week beantwoord. Uiteindelijk is het gelukt om een rekening te openen en er een bedrag op te storten. Ik deed alles via de app. Belangrijke berichten komen echter niet in de app maar enkel op het online platform. Gevolg: rekening geblokkeerd. Opnieuw dagenlang bezig geweest om het op te lossen. Mij nu laten verleiden om toch een beleggersrekening te openen omdat er een tijdelijke promo was. Nu, die promo heb ik al gemist omdat het nog altijd niet is gelukt die rekening te openen op onze 2 namen. Laat die beleggersrekening al maar. Hier ga ik geen extra geld meer insteken. Medirect wil met de grote internet banken meespelen maar zou er beter aan doen om er eerst voor te zorgen dat alles naar behoren werkt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *