Ervaringen met MeDirect spaarrekening?

Ik heb geen idee of ik dit berichtje hier mag posten, we zien wel! Ik overweeg om een spaarrekening bij MeDirect te openen, My Fidelity. Zijn er hier mensen die ook bij MeDirect sparen? De rentes liggen sowieso hoger dan een spaarrekening bij mijn gewone bank: 0,05 % Basisrente en 0,50 % getrouwheidspremie.


7 Antwoorden op “Ervaringen met MeDirect spaarrekening?”

  1. is gewone spaarrekening en met vrijstelling van 980€ intrest per persoon.
    Ge moet al serieus Wa centen opzij staan hebben om daar nog over te komen 😂

  2. Dit jaar ook deze rekening geopend, leek me idd ook zeer interessant

  3. Wel maar interessant voor geld die je toch ook een jaar kunt vastzetten, anders heb je niet veel rente. Maar mocht het nodig zijn kun je er wel aan wanneer je wil

  4. Wij hebben daar een rekening,heeft wat voeten in de aarde gehad omdat we enkel gezamenlijke rekeningen hebben maar voor de rest alles in orde!
    Je kan dagelijks zien hoeveel rente erbij komt 😁

  5. De intresten zijn interessant bij medirect maar je moet er wat voor over hebben. Het openen van een gezamenlijke rekening liep al fout. Helpdesk is alles behalve behulpzaam. Berichten in de chat worden pas na een week beantwoord. Uiteindelijk is het gelukt om een rekening te openen en er een bedrag op te storten. Ik deed alles via de app. Belangrijke berichten komen echter niet in de app maar enkel op het online platform. Gevolg: rekening geblokkeerd. Opnieuw dagenlang bezig geweest om het op te lossen. Mij nu laten verleiden om toch een beleggersrekening te openen omdat er een tijdelijke promo was. Nu, die promo heb ik al gemist omdat het nog altijd niet is gelukt die rekening te openen op onze 2 namen. Laat die beleggersrekening al maar. Hier ga ik geen extra geld meer insteken. Medirect wil met de grote internet banken meespelen maar zou er beter aan doen om er eerst voor te zorgen dat alles naar behoren werkt.

  6. Voor het beleggen van spaarcenten gaat het voor zover alles vlot ( lees binnen het computer programma ) verloopt . Maar om met hen echt te beleggen ;dan moeten ze nog veel leren . Voorbeeld :Ik had een aantal aandelen bij een andere broker doch die besliste ermee te stoppen of ze werden verkocht . Medirect is bereid deze over te nemen en biedt zelfs aan de kosten voor het transfert te betalen . Ik zelf breng tijdig alle papieren in orde voor een perfekte overdracht en geef hen het mandaat waarna ik niets meer kan doen en wacht op hun goede werken als professional . Er gebeurt echter niets . En ik blijf roepen in het donker . Mijn aandelen worden ten slotte door de andere broker verkocht aan een veel te lage koers ( ze zijn ondertussen bijna weer verdubbeld in waarde – daarom wilde ik ze houden ) . Medirect had gewoon het dossier naar het verkeerde email adres gestuurd . En dat voor een professionele broker . Daarna blijven ze zonder enige vorm van alternatieve aktie ter controle van hun eigen demarche , wachten tot het te laat is en mijn aandelen verkocht zijn. In gebreke stelling volgt : antwoord : ” Het is onze fout niet . de mensen van het verkeerde email adres ( let wel op in het frans ) moesten maar gereageerd hebben .Ondanks een dossier van meer dan 100 p ontkent het diensthoofd van de juridische dient ” Alles “. Ofte ” Lofheid der zotten ” . Daarmee is volgens hen de zaak afgesloten . Good luck voor hen die twijfelen tussen een casino of ……


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.