11 Antwoorden op “Ervaringen met met mantrabike.nl?”

 1. Robert schreef:

  heb tien dagen geleden een vouwfiets vogue de luxe gekocht en hij bolt heel goed ze zijn wel zwaar maar volgens mij toch heel stevig en die middenvering is geweldig

 2. Charlotte schreef:

  Ik twijfel ook om daar 1 te kopen. Maar als er dan iets mis aan is vrees ik dat je hem een tijd kwijt zal zijn en/of waar moet je hem dan naartoe brengen. ’t Is moeilijk om te beslissen

 3. Robert schreef:

  er is een winkel in st martens latem niet zo ver van ikea gent en gemakkelijk te vinden en heel vriendelijk met technieker ter plaatse

 4. Karine schreef:

  Koop er eentje bij de fietsenhandelaar in je buurt aub….electronica moet onderhouden worden….ketting smeren, Etc….waar ga je anders geholpen worden? Beterkoop zou bij breuk wel es héél duur kunnen uitvallen

 5. Miranda schreef:

  Via mijn vorige werkgever werden ze daar ingekocht na diverse tests. Voor mij komt daar dus als betrouwbaar over.

 6. Doreen schreef:

  Ik heb er eens een fiets gekocht en NOOIT MEER. De levering was al 3 weken te laat zonder iets te laten weten. Hele dagen mogen rondbellen en ze hebben hem dan maar opnieuw moeten verzenden .. en dan kwam hij toe en moet je hem zelf in elkaar steken. Na een jaar kwamen er mankementen aan. Goedkoop fietsje maar dan neem je de slechte service erbij. Met mijn 100 euro duurdere fiets uit de winkel bol ik nu al 5 jaar mee.

 7. ik denk voor e-bike ge beter bij uw lokale fietshandelaar koopt. Als er iets aan scheelt, weet ge ook waar ge terecht kunt.

 8. Isabelle schreef:

  Nooit van men leven meer!!!! Zowel bij mij als bij een vriend de verkeerde fiets geleverd , de leveranciers zijn de grootste boerenpummels die ik al ben tegengekomen, onbeschoft tot en met, voor mijn fiets constant moeten bellen wnnr ik die heb en toen ik uiteindelijk de fiets had zijn mijn vitessen nooit in orde geraakt , zelf niet door een fietsenmaker….nooit nog koop ik via daar en ik raad het absoluut niemand aan.

 9. Ik ben heel tevreden met m’n fiets van matrabike! M’n mama heeft er nu ook al 4 jaar ene van en ook heel content van! Levering aan huis zonder meerprijs en een elektrische fiets wordt gewoon volledig fietsklaar geleverd ..

 10. Antonia schreef:

  Zware fietsen. Meestal Nederlandse fietsen en hoge instap. Denk ook aan je garantie.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.